2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Groot) - Kiddiewinkles (GBPHLg)

Rollover Mouse To Zoom

€ 189,95

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Groot) - Kiddiewinkles (GBPHLg)

2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Groot) - Kiddiewinkles (GBPHLg)

Dit zacht lila kleur 2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Groot) van Kiddiewinkles (GBPHLg) zal de fantasie van uw kleintjes de vrije loop laten! Bijna goed genoeg om op te eten met zijn grappige applicaties en geborduurde taai-taai mannetjes (en vrouwtjes!) op alle 4 de kanten. De voorkant heeft een mooi lila lijn, roze strikjes en heerlijke biscuits in de vorm van een hartje. De gordijntjes bij de ramen geven het geheel een echt Gingerbread cottage gevoel en de grappige ronde ramen maken het helemaal compleet.

Draai deze speeltent om (achterzijde) en dit playhouse wordt een snoepwinkel (Sweet Shop) met eigen door en schappen vol met heerlijke lekkernijen waaronder zuurstokken en gedraaide lollies!

Kenmerken

  • 100% katoen
  • zachte lila zuurstok roze gestreept dak en deuren 
  • Makkelijk in elkaar te zetten metalen frame
  • Afmetingen: L 134 cm x W 110 cm x H 165 cm
  • Verpakt in een speciale tas
  • Excl. floorquilt (een bijbehoorde en vele anderen los bij te bestellen)

 

Kiddiewinkles

Ons brede assortiment van tenten, quilts, speelgoedmanden en andere artikelen zullen uw verbeelding op hol laten slaan. Of u nu op zoek bent naar een Kasteel voor uw eigen Prinses, een Enchanted Garden Speelhuis voor sprookjesachtige magie, een Space Station voor uw ontluikende astronaut of een brandweerthema voor uw kleine brandweerman, ons assortiment van tenten zullen uren verbeeldend spel stimuleren.

Onze grote assortiment van kameraccessoires zorgen voor de finishing touch aan iedere slaapkamer, kinderdagverblijf of speelkamer. Om onze producten extra speciaal te maken, kunnen ze allemaal worden gepersonaliseerd met de naam/namen van een kind prachtig geborduurde op de stoffen.

Extra informatie: 2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Groot) - Kiddiewinkles (GBPHLg)

Artikelnummer GBPHLg
Merk Kiddiewinkles
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee