2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Klein) - (GBPHSm)

Rollover Mouse To Zoom

2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Klein) - (GBPHSm)

2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Klein)

Dit zacht lila kleur Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse speeltent zal de fantasie van uw kleintjes de vrije loop laten! Bijna goed genoeg om op te eten met zijn grappige applicaties en geborduurde taai-taai mannetjes (en vrouwtjes!) op alle 4 de kanten. De voorkant heeft een mooi lila lijn, roze strikjes en heerlijke biscuits in de vorm van een hartje. De gordijntjes bij de ramen geven het geheel een echt Gingerbread cottage gevoel en de grappige ronde ramen maken het helemaal compleet.

Draai deze speeltent om (achterzijde) en dit playhouse wordt een snoepwinkel (Sweet Shop) met eigen door en schappen vol met heerlijke lekkernijen waaronder zuurstokken en gedraaide lollies!

Kenmerken

  • 100% katoen
  • zachte lila zuurstok roze gestreept dak en deuren 
  • Makkelijk in elkaar te zetten metalen frame
  • Afmetingen: L 110 cm x W 75 cm x H 110 cm
  • Verpakt in een speciale tas
  • Excl. floorquilt (los bij te bestellen)
 

Net als Win Green speeltenten is ook deze speeltent is  gemaakt van extreem duurzaam hand geweven en hand geverfd 100% katoen en komen in een sublieme reeks van kleuren en designs. Elk speelhuis is schitterend gemaakt door bijzonder getalenteerde medewerkers in India. Ook deze speeltenten helpen lokale vrouwen meer macht te geven en financieel onafhankelijker te worden zodat zij hun families beter kunnen ondersteunen.

De fabrieken waar deze producten gemaakt worden hebben meer dan 250 lokale vrouwen in dienst die zijn opgeleid in stikken, verpakken en borduurwerkHet is een echte metamorfose als je ziet welke veranderingen de sociale en economisch achtergestelde vrouwen hebben doorgemaakt die nu financieel onafhankelijker zijn.

Extra informatie: 2-in-1 Gingerbread Cottage & Sweet Shop Playhouse (Klein) - (GBPHSm)

Artikelnummer GBPHSm
Merk PST
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Blijf op de hoogte van de voorraad

Laat uw email adres achter en u ontvangt een mail zodra dit product weer voorradig is.