2-in-1 Metalen Schommel - Plum

Rollover Mouse To Zoom

€ 128,95

Niet in voorraad

2-in-1 Metalen Schommel - Plum

2-in-1 Metalen Schommel - Plum

Deze 2-in-1 Metalen Schommel van Plum groeit mee met uw kind! Van baby tot schoolkind.
Leren schommelen is erg leuk en kan kinderen helpen hun evenwicht, coördinatie en kracht te verbeteren. Deze klassieke 2-in-1 Metalen Schommel van Plum strekt zich gemakkelijk van babyschommel tot een schommel op volwaardige hoogte, waardoor het de perfecte keuze is voor uw buitenruimte. Het enige wat u hoeft te doen is het schommelframe te verlengen en de juiste schommel te bevestigen.
Geleverd met 2 schommelvarianten. Een opklapbaar schommelzitje met comfortabele hoge rug en veiligheidsharnas voor baby's. Tevens ook een verstelbare kinderschommel met een duurzaam zitje van spuitgegoten kunststof en comfortabele, zacht aanvoelende touwen. Het gepoedercoate frame zorgt voor een lange levensduur. Ouders kunnen dan ook vertrouwen dat hun kinderen op een duurzame en veilige schommel spelen.

De 2-in-1 Metalen Schommel van Plum wordt geleverd met een opklapbare babyschommel en in hoogte verstelbare kinderschommel
Schommelframe is gemaakt van gepoedercoat staal
De 2-in-1 Metalen Schommel van Plum wordt plat verpakt en voorgeboord en geleverd met eenvoudige montage-instructies (Inclusief verankeringset)
Productafmetingen: H 164 x B 171 x L 181 cm
Aanbevolen leeftijd is 12 maanden - 10 jaar
Houdt u rekening met 2 m ruimte om de schommel voor de veiligheid

Extra informatie: 2-in-1 Metalen Schommel - Plum

Artikelnummer 7092121
Merk Plum
Leeftijd 18+ mnd
Gratis verzending Nee