Print deze pagina

Activiteiten speelhuisje

Beschikbaarheid: In voorraad
Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

€ 27,95

Vingerpoppetjes Flo, Rabbit , Dunk en Chick wonen en spelen graag naar lieve lust in dit stoffen speelhuisje. 


Exclusief vingerpoppetjes.

OF
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Rollover Mouse To Zoom

Productbeschrijving: Activiteiten speelhuisje


Activiteiten speelhuisje 

Vingerpoppetjes Flo, Rabbit , Dunk en Chick wonen en spelen naar lieve lust in dit stoffen speelhuisje. Binnenkomen kan je door de deuren of via het raam met behulp van een echt ladder. Naar buiten kijken door de open raampjes met oprolbare gordijntjes. In het dak zit een raam met luikjes die open en dicht kunnen en een vrolijkvogeltje wat zich kan verplaatsen!. Ook zijn er vier transparante vakjeswaarin onze 4 dierenvriendjes veilig op het dak kunnen zitten fantaseren over de het leven.Weet jij in welk vak elk vriendje hoort? En wat zit er onder de zon? Gemakkelijk mee te nemen door het handige handvat. I


 


Over Dushi


In de 20e eeuw waren ouders, leraren en de maatschappij de opvoeders die het kind voortdurend in de rol van ‘leerling’ plaatste. De 21 eeuw is het tijdperk waarin ouders, leraren en de maatschappij zullen gaan leren van kinderen. Want kinderen beschikken over unieke kwaliteiten als: puurheid, onschuld, natuurlijke uitstraling, wijsheid en intuïtie. Zij weten als geen ander deze aangeboren eigenschappen in te zetten als bron van inspiratie en bezield leven.”


Ervin Laszlo - Je kunt de wereld veranderen


 


Hallo ik ben DUSHI!


DUSHI zit vol goede ideeën die wereld mooiervrolijker en vriendelijker maken. DUSHI bedenkt en ontwikkeld unieke concepten, producten, diensten en initiatieven. DUSHI onderneemt altijd volgens 4 pijlers welke getuigen van en uitdrukking geven aan haar eigen menselijke waarden.


 


De 4 pijlers van DUSHI zijn;


Liefdewat zijn we zonder liefde voor jezelf en voor een ander.Talentvolg en ontwikkel je talent, passie en creativiteit. Zo zul je de juiste richting vinden.Wijsheid        leren is meer dan 1 + 1 = 2. Onderzoek, wordt bewust. En doe er het goede mee.Vreugde sta vreugdevol in het leven en denk positief. Dan is het leven mooier en gemakkelijker. 


 


 


 


 


 


De concepten, producten, diensten en initiatieven van DUSHI geven plezier, uitdaging en stimulans. Met al haar activiteiten vind DUSHI het kind in ieder en zet daarmee bewustwording, plezier en balans in gang. Het kind is puur, vrij van invloeden en altijd zichzelf. Wie dus met regelmaat de wereld ervaart zoals een spelend kind doet, bouwt mee aan een mooiere wereld. Daarbij zijn onze kinderen ook letterlijk onze toekomst.


 


Het woord dushi is Antiliaans en betekent ‘schatje’. Maar DUSHI is meer dan schattig. Alles en iedereen kan DUSHI zijn; een persoon, een groep mensen, een verhaal, een gebeurtenis, een les of een boek. Ervaar je iets positiefs: Call it DUSHI!


 


DUSHI richt zich met haar activiteiten naar de principes van maatschappelijk commercieel ondernemen. Dit betekent dat DUSHI, naast het streven naar winst (profit), ook rekening houdt met het effect van haar activiteiten op het milieu (planet) en dat DUSHI daarnaast oog heeft voor alle menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Bij DUSHI gaat het om het vinden van de optimale balans tussen deze drie; profitplanetpeople.


 


Partners waarmee DUSHI samenwerkt, ondersteunen deze principes en ideeën actief. Dat geldt zowel voor de fabrieken waar de producten worden gemaakt, voor de distributeurs die onze diensten en producten verkopen als voor projecten en organisaties waaraan DUSHI op enige manier bijdraagt.


 


DUSHI daagt je uit. Doe mee! . Have a DUSHI day!

Extra informatie: Activiteiten speelhuisje

Merk Dushi
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

OF