Balanceerroller Zonder Zand -Oranje

Rollover Mouse To Zoom

€ 114,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Balanceerroller Zonder Zand -Oranje

Balanceerroller Zonder Zand -Oranje

De Balanceer Roller bevordert het evenwichtsgevoel, coördinatie, lichaamshouding en reactievermogen

De Balanceerroller is een mooi product voor motorische activiteit. Geschikt voor circusactiviteiten, allerlei trainingsvormen en revalidatie. Zowel kinderen als volwassenen komen gelijk in de verleiding om hun vaardigheden te testen door op de balanceerroller te stappen en proberen de balanceerroller in beweging te krijgen. Deze oranje versie is geschikt voor wat oudere kinderen, de groene versie voor wat jongere kinderen, omdat deze 2,5 kg zand bevat, wat de snelheid reduceert en het makkelijker maakt voor jonge kinderen om te leren balanceren en rollen.

De balanceerroller biedt een uitdaging voor de motorische vaardigheden, van kleine kinderen die alleen hun balans willen bewaren met behulp van een helpende hand of leuning, tot oudere kinderen die hun grenzen opzoeken van wat er op de roller kan zonder ervan af te vallen. Of de roller wordt gebruikt om te spelen of voor therapie, de Balanceer roller stimuleert de primaire proprioceptieve zintuigen, evenals de vestibulaire en tactiele zintuigen. De oefeningen op de roller versterkt ook de banden en spieren in onderbeen, blootsvoets stimuleert het ook de doorbloeding vanwege de constante voetmassage.

De roller is veilig in gebruik, de druk op de rubberen wielen reduceren de snelheid, zorgen voor geruisloze beweging en beschermen de vloer tegen beschadigingen. De rubberen banen op de roller bieden een goede anti-slip, goede grip, en bieden een extra tactiele stimulans wanneer je met blote voeten op de roller staat.

Specificaties

  • Diameter: 29,5 cm
  • Lengte: 35,5 cm
  • Kleur(en): oranje
  • Materiaal: polypropyleen plastic en synthetisch rubber (TPE)
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

Extra informatie: Balanceerroller Zonder Zand -Oranje

Artikelnummer 2267
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee