Ball Buddies Adventure Center

Rollover Mouse To Zoom

€ 139,99

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

Ball Buddies Adventure Center

Ball Buddies Adventure Center

De Ball Buddies zijn terug en klaar om speelgoedballen te vervoeren rond deze watertafel voor kinderen met twee niveaus! Naast de klassieke Ball Buddies-dumptruck, bevat deze buitenspeeltafel voor kinderen een Ball Buddies-helikopter, boot en een trein - die twee speelballen tegelijk kan vervoeren! De personages van Ball Buddies kunnen niet wachten om op avontuur te gaan rond de lazy river, of rond te cruisen door de bochten van de ingegoten wegen en bruggen. Met een grote voetafdruk, tonnen meegeleverde accessoires en veel manieren om te spelen, is deze peutertafel een uitstekende optie voor sociaal spel voor meerdere kinderen. Bovendien bieden de individuele stations rond het bassin extra opties voor kleintjes die alleen willen spelen. Kleine avonturiers kunnen de hoepels gebruiken om speelballen in het water te gooien, en geniet van opwindend waterspel met het draaiwiel en de bijgeleverde schepjes. Er is zelfs een interactieve draaikolkspinner op het onderste niveau, zodat de kleintjes het water in beweging kunnen krijgen om een ​​luie rivier te creëren. Haal de kinderen naar buiten voor epische avonturen met de Ball Buddies en deze grote watertafel voor buiten!Gemaakt in de Verenigde Staten en geïmporteerde onderdelen.

Bevat vier Ball Buddies-personages om nog meer te slepen - een trein, boot, dumptruck en helikopter!

Tweelaags watertafelspel biedt een lui stroomgebied naast ingegoten wegen, bruggen en laadperrons.

Geweldig fantasiespeelgoed voor sociaal spelen met meerdere kinderen om delen, beurten en geduld te leren!

Meerdere stations en accessoires stellen kinderen in staat om samen te spelen of om alleen te spelen en waterspel op hun eigen manier te ervaren.

Opruimen is eenvoudig met handige inkepingen in de tafelpoten om speelballen en bakruimte vast te houden om de accessoires op te bergen.

Boeiende waterspeelstations zijn onder meer twee hoepels, een door water geactiveerde spinner en een whirlpoolspinner in het onderste bassin.

Gemaakt EverTough ™ - deze kinderwaterspiegel voor buiten heeft een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid, waardoor hij geweldig is voor zorgeloos spelen met eenvoudig onderhoud.

Beschikt over een niet-lekke aftapplug om water binnen te houden tijdens het spelen, en maakt het legen eenvoudig.

Houdt tot 2,8 gal. van water.

Montage door een volwassene vereist.

In de doos: Watertafelvoet en -poten, 4 Ball Buddies-speelgoed, ballenpluktang, 2 hoepeltorens, met water geactiveerde spinner, brugbevestiging, whirlpoolspinner, 3 kopjes, 10 speelballen.

  • Aanbevolen Leeftijd: 1,5 en hoger
  • Afmetingen: 27,25 H 36,50 B 36,50 D
  • Gewicht: 17,25 lbs

Extra informatie: Ball Buddies Adventure Center

Artikelnummer 400500
Merk Sunny
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee