Bellenbuis (183 cm) -Snoezellamp- Sensorische ruimte-Relaxen- Ontspannen- Zintuiglijke stimulatie- Decoratief- Klaslokaal

Rollover Mouse To Zoom

€ 690,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Bellenbuis (183 cm) -Snoezellamp- Sensorische ruimte-Relaxen- Ontspannen- Zintuiglijke stimulatie- Decoratief- Klaslokaal

Bellenbuis (183 cm)

Sensorische bubbelbuizen zijn een nuttige introductie tot het assortiment sensorische hulpmiddelen en apparatuur. Hun doel is om onze zintuigen te ontwikkelen en een rustgevende omgeving te dienen. Deze werken door water door de buis te pompen en het licht dat aan de basis van de buis ligt blijft van kleur veranderen. Van de ronde bellenbuis is bekend dat deze vergelijkbare eigenschappen heeft als de hierboven genoemde.

De ronde bubbelbuis is chroom van kleur. Het is zo gemaakt dat er led-lampjes aan zijn bevestigd die steeds van kleur veranderen. Het bevat ook een afstandsbediening om het schakelen van lichten te bedienen, van in totaal zestien lichten. Je kunt de bubbels constant naar boven in de buis zien bewegen. Hierbij zijn voornamelijk vijf mechanismen betrokken, waaronder smooth, dim, flashlight maar ook fixed light en zaklamp. De totale lengte van deze ronde bellenbuis is ongeveer 1,8 meter en een breedte van 0,15 meter. Je kunt ook de helderheid naar wens aanpassen. Op deze buis is ook een luchtpomp aangesloten die daar goed geschikt voor is. Metaal of acryl wordt gebruikt om deze buis te construeren. Anders dan dit, is de bodem waarop het staat gemaakt van staal, dat solide en sterk is. Als u een muurbeugel wilt samen met deze buis voor bescherming, je moet het bedrag ook betalen. Je kunt deze buis gebruiken om het water na het koken af te koelen. Hij weegt bijna 10 kilogram.

Een scala aan zintuigen wordt geprikkeld wanneer u dit product met gespecialiseerde functies gebruikt. Je kunt meer oplettend en gefocust zijn, ook je tactiele zin wordt getriggerd. Het helpt ook bij het volgen van uw ogen. Het product geeft je een rustig gevoel en zorgt ook voor een serene omgeving in je kamer. U kunt deze ronde bellenblaasbuizen in uw kamers bewaren, wat kan helpen bij de ontwikkeling van uw kind. Het is gemaakt voor kinderen van alle leeftijdsgroepen, maar u moet uw kinderen in de gaten houden wanneer ze het gebruiken. Het kan ook worden gebruikt voor kinderen met speciale behoeften, autisme en ADHD. De kinderen zijn gebiologeerd door de voortdurend veranderende, contrasterende kleuren van de LED-verlichting. Ook boeit de beweging van bellen hun aandacht. Dit product is perfect voor het ontwikkelen van verschillende leervaardigheden bij kinderen. Bovendien, het product resoneert en activeert de tastzin bij de kinderen. Ook is het visuele gevoel bij de kinderen te ontwikkeld om hen te helpen bij het identificeren en matchen van kleuren.

De ronde bubbelbuis staat bekend om een breed scala aan voordelen en ondersteunt degenen met speciale behoeften. Het combineert zowel de visuele als de tactiele zintuigen om de ontwikkeling van een kind te ondersteunen.

Deze opvallende kolombubbelbuis met van kleur veranderende LED-verlichting is een betoverende toevoeging aan elk huis, kantoor of slaapkamer. Kleurveranderende lampen kunnen zowel volwassenen als kinderen boeien en kunnen ook worden gebruikt voor educatieve doeleinden, inclusief speciale behoeften.

Functies:

 • Continu stijgende bubbels en LED-verlichting met kleurverandering
 • Vijf modi; flits, stroboscoop, vervaging, vloeiende en statische enkele kleur
 • Kies uit 16 statische kleuren
 • Selecteer helderheidsinstelling
 • Luchtpomp van hoge kwaliteit
 • Geschikt voor gebruik met gekoeld gekookt kraanwater
 • Werkt op netstroom, afstandsbediening inbegrepen
 • 183 cm hoog x 15 cm diameter buis
 • Roestvrijstalen voet – stevig en robuust
 • Afmeting : 183cm.

Specificaties

 • Kleur: Chroom
 • Stroombron: lichtnet
 • Gebruik Sensorisch
 • Materiaal: Metaal/Acryl
 • Gewicht: Ongeveer: 10,5 kg.

Extra informatie: Bellenbuis (183 cm) -Snoezellamp- Sensorische ruimte-Relaxen- Ontspannen- Zintuiglijke stimulatie- Decoratief- Klaslokaal

Artikelnummer BT180
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee