Print deze pagina

Boomhut Uitkijktoren - Step2 (776900)

Beschikbaarheid: In voorraad
Verzending binnen 1-3 dagen.

€ 239,00

Deze Boomhut Uitkijktoren van Step2 biedt volop klim- en glijplezier. Klim in de boomhut via het trapje en laat je langs de glijbaan weer naar beneden glijden. In de boomhut is een periscoop aanwezig waardoor je stiekem kan gluren en alles en iedereen in de gaten houden. Beleef de grootste pret in deze coole Boomhut Uitkijktoren van Step2. Je kunt de boomhut binnenkomen via de trap met grote, makkelijk beklimbare treden. Laat je zakken van de glijbaan voor het snel verlaten van de boomhut. Met de periscoop kun je stiekem gluren. Uw kind beleefd zo uren speelplezier.

OF
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Rollover Mouse To Zoom

Productbeschrijving: Boomhut Uitkijktoren - Step2 (776900)

Boomhut Uitkijktoren - Step2 (776900)


Beleef de grootste pret in deze coole Boomhut Uitkijktoren van Step2. Je kunt de boomhut binnenkomen via de trap met grote, makkelijk beklimbare treden. Laat je zakken van de glijbaan voor het snel verlaten van de boomhut. Met de periscoop kun je stiekem gluren.


• Afmetingen: 146 x 63 x 169 cm.


• Afmetingen verpakking (lxbxh):99cm x 66cm x 49cm


• Gewicht:17300 gram


Over Step2:


Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, voor spelen en leren. Step2 producten zijn innovatief en bieden voor jaren speelplezier. In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in de motoriek en in socialen aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen. Naast voldoende beweging is ook lachen heel gezond.

Extra informatie: Boomhut Uitkijktoren - Step2 (776900)

Merk Step2
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

OF