Buckley Hill Speeltoren met Schommels en Glijbaan

Rollover Mouse To Zoom

€ 606,95

Niet in voorraad

Buckley Hill Speeltoren met Schommels en Glijbaan

Backyard Discovery Buckley Hill Speeltoren met Schommels - Klimmuur - Groene Glijbaan

De Buckley Hill van Backyard Discovery is de perfecte houten speeltoren voor elk formaat tuin. Of je achtertuin nu groot of klein is, deze speelset neemt slechts een beperkte ruimte in beslag. Toch biedt deze speeltoren de perfecte hoeveelheid speelmogelijkheden in de buitenlucht om je kinderen te vermaken terwijl er voldoende ruimte overblijft voor andere buitenactiviteiten. Buckley Hill zit boordevol actie met een 183 cm supersnelle glijbaan, een 2-positie schommelbalk met bandschommels, een combinatie van een rotswandladder en een lager gelegen schaduwrijk fort dat kan dienen als een zandbak. In tegenstelling tot andere, kleinere buitenspelen, heeft deze schommelset een groter dan gemiddeld, openlucht, bovenste clubhuis. Met een combinatie van gaas en verticale houten palen hebben we een koel, luchtig fort gecreëerd om in te relaxen tijdens de warme zomerdagen. We hebben zelfs een heus krijtbord voor uw kinderen opgenomen om one-of-a-kind meesterwerken te maken. Kinderen van elke leeftijd zullen genieten van de unieke, nieuwe draai van Backyard Discovery op traditionele schommelsets en urenlang buitenplezier!

Cederhouten constructie

De Buckley Hill is gemaakt van 100% cederhout voor een volledig cederhouten constructie. Met een kleine, strakke noesten structuur, zal je hout minder snel kleine scheurtjes ontwikkelen die voortkomen uit de noesten. Onze duurzame, stevige cederhoutconstructie heeft bewezen zowel bestand te zijn tegen weersinvloeden als tegen houtrot. De Buckley Hill is behandeld met een watergedragen beits voor een glad en helder uiterlijk. Ons cederhout wordt professioneel gezaagd en gestempeld met de nummers van de onderdelen om het bouwproces te vergemakkelijken. Om je te helpen bij de montage van je speeltoren kan het nodig zijn om een onderdeel voor te boren. Onze Safe-T-Fuse hardware maakt de montage eenvoudig en veilig. Onze schommels zijn voorzien van een gelamineerde, uiterst sterke schommelbalk, met stalen klemschaalbeugels om ervoor te zorgen dat het schommelen altijd veilig en leuk is voor iedereen!

Eenvoudige montage, ondersteund door de stap-voor-stap interactieve BILT® app.

Overdekt bovendek om beschermd te blijven tegen UV-stralen.

Klimmuur-laddercombinatie voor een uitdagende klim of een makkelijke opstap.

2 bandschommels met touwkettingen, zacht voor kleine handjes en geen geknepen vingers.

183 cm supersnelle glijbaan, kleinere glijbaan voor kleinere werven zonder dat dit ten koste gaat van het plezier van uw kinderen.

38 x 38 cm krijtbord, groot genoeg voor meerdere meesterwerken.

Gaaspanelen op het bovenste fort bieden bescherming en zorgen nog steeds voor zichtbaarheid voor de ouders.

De constructie van cederhout leent zich voor duurzaamheid en is van nature bestand tegen verrotting en verval.

Het onderste gedeelte van het fort is perfect voor het opbergen van speelgoed of zelfs een zandbak.

Zandbak geschikt voor ca. 40 kg zand.

Gewichtscapaciteit: 68 kg per kind voor individueel gebruik. 54,5 kg per kind voor meervoudig gebruik.

Aanbevolen wordt maximaal 9 kinderen.

Geschikt voor kinderen van 3-10 jaar.

Afmetingen

  • Speeltoren (LxBxH): 310 x 270 x 230 cm
  • Hoogte van het platform: 100 cm"

Extra informatie: Buckley Hill Speeltoren met Schommels en Glijbaan

Artikelnummer B2001046
Merk Axi
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee