Cacoon Bebo (Fuchsia)

Rollover Mouse To Zoom

€ 237,95

Niet in voorraad

Cacoon Bebo (Fuchsia)

Cacoon Bebo (Fuchsia)

De loungestoel van morgen: De natuur in Mexico inspireerde het ontwerp van deze innovatieve Bebo hangstoel voor kinderen. De Cacoon hangstoelen zijn in elke omgeving thuis.

De hangstoel Bebo van Cacoon is de mogelijkheid voor kinderen om zich overal en gemakkelijk te ontspannen en zich even terug te trekken: De hangstoel heeft een diameter van 1.2 meter en kan tot 150 kilogram dragen. Dit biedt het ideale compromis tussen ruimte en comfort.

De makers van Cacoon gebruikten hun buitenervaring voor deze innovatieve ligstoelen, omdat ze oorspronkelijk zeilen maakten voor oceaanjachten: de Cacoon Bebo hangstoel is gemaakt van canvas. Het materiaal is waterafstotend, weerbestendig en beschermt tegen UV-licht. Het mengsel van katoen en polyester van de Cacoon Bebo stoel biedt het zachte gevoel van natuurlijk linnen en gaat ook lang mee.

De Bebo hangstoel van Cacoon is geschikt voor gebruik binnen en buiten het huis en is even innovatief als veelzijdig: de welzijnsoase uit het Verenigd Koninkrijk is licht en klein genoeg om te vervoeren, maar wanneer hij wordt opgehangen, biedt hij veel comfort en een plek om zich terug te trekken, die men ook naar andere plaatsen kan meenemen. Deze kwaliteiten maken de hangende ligstoel geschikt voor de tuin, voor een wandeling, voor de kust, voor het kantoor, tijdens het sporten, voor de slaap- en hobbyruimtes, voor hotels en avontuurlijke speeltuinen - gewoon overal.

De montage is eenvoudig, omdat de hangstoel eenvoudig aan de plafondbalken, boomtakken, schommelhouders, enz. wordt bevestigd met het meegeleverde touw. Er zijn ook ringschroeven, boomlussen (om de bomen te beschermen) of - als er geen boom is - een stabiel statiefframe van gepoedercoat staal beschikbaar als accessoire bij Cacoon, op aanvraag.

Verdere details:

Materiaal:

  • Textiel: C/T 300g/m2 UV50+W/R PU gecoat
  • Ring: geanodiseerd aluminium
  • Touw: nylon
  • Karabijnhaak: legering

Extra informatie: Cacoon Bebo (Fuchsia)

Artikelnummer BF11
Merk Cacoon
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee