Chew Gremlin Chewigem Knop Ketting

Rollover Mouse To Zoom

€ 27,99

Niet in voorraad

Chew Gremlin Chewigem Knop Ketting

Chew Gremlin Chewigem knop ketting

Deze Chewigem Button Disc-ketting is een klassieke knopschijfvorm , stijlvol en verfijnd voor elk jong kind, tiener of volwassene. Ook vrij neutraal en geschikt voor mannen. Een duurzame hanger geschikt voor matige kauwers. Als je je voorstelt je duim in een pot speeldeeg te steken, dan is dat de vorm; dikker aan de randen en ongeveer 2 centimeter breed. Een kauwketting uit ons assortiment stijlvolle kauwkettingen, ontworpen om er verbazingwekkend modieus uit te zien en tegelijkertijd discreet te dienen als kauwbehoefte.

Chewigem-kauwketting helpt bij het leveren van waardevolle sensorische input in de kaak door kauwen en bijten. Vooral lonend voor baby's, kinderen en volwassenen met dementie / Alzheimer, speciale behoeften, autisme en sensorische verwerkingsproblemen, die aanvullende proprioceptieve input in de kaak zoeken. Elke Chewigem-kauwketting is niet giftig en veilig om op te kauwen en is stevig vastgemaakt aan een lang zwart afgescheiden veiligheidskoord van ongeveer 94 cm dat naar wens kan worden doorgeknipt en aangepast. Chewigem chewy ketting is verkrijgbaar in een fantastische reeks vormen en kleuren.

Chewigem kauwketting zal aan veel kauw- en bijtbehoeften voldoen, en ook friemelen, en kan zelfs door trendy moeders 'onderweg' worden gedragen, zodat men altijd een kauwhulpmiddel bij de hand heeft - je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen kauwen! Verkrijgbaar in een reeks fantastische ontwerpen en kleuren.

Een geleverd. Leeftijd: allemaal

Let op: geen speelgoed - we raden ten zeerste aan om altijd toezicht te houden. Gemaakt van voedselveilige siliconen van medische kwaliteit, goedgekeurd en geschikt voor babybijtringen, vrij van alle schadelijke chemische eigenschappen die aan deze norm voldoen. Hoewel GEEN speelgoed - CE-gemarkeerd volgens de vereiste veiligheidsnormen voor speelgoed en EN 71-1 2005 A: 2009 - Mechanische en chemische eigenschappen en EN71 -1-3 -Toxiciteit. Moet onder toezicht worden gebruikt, vóór elk gebruik worden geïnspecteerd en worden verworpen en vervangen wanneer tekenen van slijtage zichtbaar zijn. Slijtvast, het zal niet scheuren of breken, eventuele bijtinkjes corrigeren zichzelf meestal binnen 24 uur ... (hoewel de siliconen niet volledig immuun zijn voor beschadiging en niet aanbevolen worden voor agressieve kauwers). Katoenen sluiting is NIET om op te kauwen. Chewigem kauwketting is wasbaar in een sterilisator, vaatwasser of heet water.

Extra informatie: Chew Gremlin Chewigem Knop Ketting

Artikelnummer GREMLIN
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee