Chewigem Kauw Speeltje Skull Schedel Hanger

Rollover Mouse To Zoom

€ 28,99

Niet in voorraad

Chewigem Kauw Speeltje Skull Schedel Hanger

Chew - Spook Skull Chewigem hanger

Deze Spook Chewigem Skull Pendant is een glow in the dark schedelvorm op een katoenen koord dat gemakkelijk kan worden aangepast om indien nodig korter te worden gemaakt. Lang snoer ca. 85cm gemakkelijk op de gewenste lengte te knippen. De ene kant is glad, de andere kant heeft verhoogde noppen voor dat extra zintuiglijke gevoel. Een duurzame hanger geschikt voor milde tot matige kauwers.

Uit ons assortiment stijlvolle kauwkettingen, ontworpen om er verbazingwekkend modieus uit te zien en tegelijkertijd discreet te dienen voor de behoefte om te kauwen. Chewigem kauwketting helpt bij het leveren van waardevolle sensorische input in de kaak door kauwen en bijten.

Vooral belonend voor baby's, kinderen en volwassenen metDementie/Alzheimer, speciale behoeften, autisme en sensorische verwerkingsproblemen, die aanvullende proprioceptieve input in de kaak zoeken. Niet giftig en veilig om op te kauwen, elke Chewigem kauwketting is stevig gelust op een lang zwart, los te breken veiligheidskoord dat kan worden gesneden en aangepast om aan te passen. Chewigem kauwkettingen zijn verkrijgbaar in een fantastische reeks vormen en kleuren. Chewigem kauwkettingen zullen vele kauw- en bijtbehoeften bevredigen, en ook friemelen, en kunnen zelfs door trendy moeders 'on the go' worden gedragen, zodat je altijd een kauwhulpmiddel bij de hand hebt - je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund!

Specificaties

  • Leeftijd: Alle
  • Maat : TBC

Extra informatie: Chewigem Kauw Speeltje Skull Schedel Hanger

Artikelnummer SPOOK
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee