Chewigem Kauw Speeltje Skull Schedel Hanger

Rollover Mouse To Zoom

€ 29,00

Niet in voorraad

Chewigem Kauw Speeltje Skull Schedel Hanger

Chew - Spook Skull Chewigem hanger

Deze Spook Chewigem Skull hanger is een glow in the dark schedel vorm aan een katoenen koord die eenvoudig kan worden aangepast om indien nodig korter te worden gemaakt. Lang koord van ongeveer 85 cm, eenvoudig op de gewenste lengte te knippen. De ene kant is glad, de andere kant heeft verhoogde noppen voor dat extra zintuiglijke gevoel. Een duurzame hanger geschikt voor milde tot matige kauwers.

Uit ons assortiment stijlvolle kauwkettingen, ontworpen om er verbazingwekkend modieus uit te zien en tegelijkertijd discreet te dienen voor de kauwbehoefte. Chewigem-kauwketting helpt bij het leveren van waardevolle sensorische input in de kaak door kauwen en bijten.

Vooral lonend voor baby's, kinderen en volwassenen metDementie / Alzheimer, speciale behoeften, autisme en sensorische verwerkingsproblemen, die extra proprioceptieve input in de kaak zoeken. Elke Chewigem-kauwketting is niet giftig en veilig om op te kauwen en is stevig vastgemaakt aan een lang zwart afgescheiden veiligheidskoord dat kan worden doorgeknipt en aangepast. Chewigem kauwkettingen zijn verkrijgbaar in een fantastische reeks vormen en kleuren. Chewigem kauwkettingen voldoen aan veel kauw- en bijtbehoeften, maar ook aan friemelen, en kunnen zelfs door trendy moeders 'onderweg' worden gedragen, zodat je altijd een kauwhulp bij de hand hebt - je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen kauwen!

Let op: geen speelgoed - we raden ten zeerste aan om altijd toezicht te houden. Gemaakt van voedselveilige siliconen van medische kwaliteit, goedgekeurd en geschikt voor babybijtringen, vrij van alle schadelijke chemische eigenschappen die aan deze norm voldoen. Hoewel GEEN speelgoed - CE-gemarkeerd volgens de vereiste veiligheidsnormen voor speelgoed en EN 71 - 1 2005 A: 2009 - Mechanische en chemische eigenschappen en EN71 -1-3 -Toxiciteit. Moet onder toezicht worden gebruikt, vóór elk gebruik worden geïnspecteerd en moeten worden verworpen en vervangen wanneer tekenen van slijtage zichtbaar zijn. Slijtvast, het zal niet scheuren of breken, eventuele bijtinkjes corrigeren zichzelf meestal binnen 24 uur ... (hoewel de siliconen niet volledig immuun zijn voor beschadiging en niet worden aanbevolen voor agressieve kauwers). Katoenen sluiting is NIET om op te kauwen. Chewigem kauwketting is wasbaar in een sterilisator, vaatwasser of heet water.

  • GEWICHT: 1 kg
  • Leeftijd: allemaal
  • Grootte : TBC
  • DIMENSIES: 4,3 x 5 cm
  • LEEFTIJD: 0-36 maanden , 3-5 jaar , 5-8 jaar , 8-11 jaar , tieners , volwassenen
  • DIAGNOSE: ADHD , Aspergers , Autisme , Cognitieve vertraging , Diagnose , Syndroom van Down , Sensorische verwerkingsstoornis , Spraakvertraging
  • HELPT BIJ: Bijten
  • ABC: 7384315189105

Extra informatie: Chewigem Kauw Speeltje Skull Schedel Hanger

Artikelnummer SPOOK
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee