Print deze pagina

Climber Clubhuis - Step2 (801200)

Beschikbaarheid: In voorraad
Verzending binnen 1-3 dagen.

€ 1.199,00

Met deze Climber Clubhuis van Step2 klimmen, glijden, kruipen en ravotten uw kinderen urenlang! Kinderen kunnen zich volledig uitleven met deze heuse speeltuin voor de deur. Er is een heleboel te ontdekken zoals twee glijbanen, een loopbrug, een uitkijktoren met raampjes en een stuurwiel en een kruiptunnel. Onder de speelset zijn verschillende spannende plekjes om je te verstoppen. Leef je uit met de Climber Clubhuis van Step2. De loopbrug verbindt de uitkijktorens met de glijbanen met elkaar, zodat je zo over kunt lopen. Klimladder met stevige grip om de jonge klimmertjes te begeleiden.


- Inclusief dakraam, stuurwiel, raampjes en twee glijbanen.

OF
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Rollover Mouse To Zoom

Productbeschrijving: Climber Clubhuis - Step2 (801200)

Climber Clubhuis - Step2 (801200)


Leef je uit met de Step2 Clubhouse Climber klimset. De loopbrug verbindt de uitkijktorens met de glijbanen met elkaar, zodat je zo over kunt lopen. Klimladder met stevige grip om de jonge klimmertjes te begeleiden.


 


• Inclusief dakraam, stuurwiel, raampjes en twee glijbanen.


• Maximum gewicht 109.1 kg.


• Afmetingen: 178 x 348 x 232 cm.


• Afmetingen verpakking (lxbxh):189cm x 115cm x 80cm


• Gewicht:89000 gram


 


Over Step2:


Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, voor spelen en leren. Step2 producten zijn innovatief en bieden voor jaren speelplezier. In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in de motoriek en in socialen aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen. Naast voldoende beweging is ook lachen heel gezond.

Extra informatie: Climber Clubhuis - Step2 (801200)

Merk Step2
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

OF