Dynair Ballkissen 30 Cm Rood 400172

Rollover Mouse To Zoom

€ 38,00

Niet in voorraad

Dynair Ballkissen 30 Cm Rood 400172

Dynair Ballkissen 30 Cm Rood

400172

Het originele Dynair bal kussen 30 cm - made in Germany - is een met lucht gevuld en dynamisch trainingsapparaat. Het wordt beschouwd als een ongecompliceerd en ruimtebesparend alternatief voor de grote bal en wordt gebruikt als een onstabiel oppervlak voor rugvriendelijk, dynamisch zitten. Het product is latexvrij en wordt op de eigen locatie in Prien am Chiemsee (Duitsland) geproduceerd door TOGU, de uitvinder van het balkussen. TOGU geeft 30 jaar fabrieksgarantie op het Dynair bolkussen 30 cm.

Wat doet de applicatie?

Een gezonde, sterke rug en een stabiele kern. De rug wordt effectief en gemakkelijk ontlast en tegelijkertijd getraind. De tussenwervelschijven worden voorzichtig in beweging gehouden en de spieren van de wervelkolom worden versterkt. De rechtopstaande houding kan worden geoptimaliseerd. Daarnaast treden de volgende effecten op tijdens zogenaamde sensorimotorische training (interactie tussen zenuw- en spierstelsel): Verbetering van het zenuwstelsel, concentratie en coördinatie, gewrichtsstabiliteit en bewegingssequenties in het algemeen. ​

Hoe werkt het?

De luchtvulling, de vorm en het speciale hoogwaardige materiaal maken dynamisch zitten en trainen mogelijk: minimale bewegingen worden constant en direct op het lichaam overgedragen. Hierdoor worden de diepere rugspieren en het sensorimotorische systeem onvrijwillig getraind. In tegenstelling tot het zitten op harde ondergronden worden ook deze diepere spieren, die zo belangrijk zijn voor de stabiliteit van het lichaam, getraind. Het kan ook overal worden gebruikt - thuis, op school of tijdens het spelen - en het maakt trainen met veel plezier en plezier mogelijk.

Tip:

"Het balkussen is echt perfect voor mijn kinderen. Het is extreem ruimtebesparend en je kunt het overal mee naartoe nemen. Op school zit je aan je bureau meer rechtop en belast je je rug niet onnodig. Overtollige energie wordt geabsorbeerd door de beweeglijkheid van het balkussen. De kinderen zitten niet stijf op de stoel en kunnen zich beter concentreren. Bij thuiskomst kan het gebruikt worden voor diverse balans- en coördinatieoefeningen. Ze balanceren het balkussen het liefst op hun hoofden en rennen wild door de tuin. In een cirkel opgesteld rollen de kinderen het bolkussen naar elkaar toe. Een echt veelzijdig apparaat dat gezondheid en plezier in één combineert. Gewoon geweldig. "

Technische gegevens:

  • Afmetingen: ca. 30 cm diameter
  • Gewicht: ca. 600 g
  • Draagvermogen: ca. 200 kg

Extra informatie: Dynair Ballkissen 30 Cm Rood 400172

Artikelnummer 400172
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee