Print deze pagina

Familie Gek Gezicht

Beschikbaarheid: In voorraad
Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

€ 44,95
Mijnheer en mevrouw Gek Gezicht kunnen laten zien hoe ze zich voelen. Neus, ogen en mond kunnen zo gebruikt worden dat ze kunnen lachen, treurig, moe en verbaasd zijn. Ze helpen communiceren en dat is voor ieder kind van belang.
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Rollover Mouse To Zoom

* Verplichte velden

€ 44,95

Productbeschrijving: Familie Gek Gezicht

Mijnheer en mevrouw Gek Gezicht kunnen laten zien hoe ze zich voelen. Neus, ogen en mond kunnen zo gebruikt worden dat ze kunnen lachen, treurig, moe en verbaasd zijn.

De familie Gek Gezicht is speciaal ontworpen voor zeer jonge kinderen (0 - 3 jaar) met een auditieve beperking: De familie Gek Gezicht ondersteunt de communicatie over gelaatsuitdrukkingen en emoties tussen ouder en kind op een speelse manier. Kinderen met een auditieve beperking leren zich bewust te zijn van de betekenis van bepaalde gelaatsuitdrukkingen en kunnen via mijnheer of mevrouw Gek Gezicht laten zien hoe ze zichzelf voelen.

De familie Gek Gezicht is niet alleen geschikt is voor kinderen met een auditieve beperking, maar ook voor kinderen zonder beperkingen. Ze helpen communiceren en dat is voor ieder kind van belang.

Extra informatie: Familie Gek Gezicht

Merk PST
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.