Fruit en Groenten Match - Set van 28

Rollover Mouse To Zoom

€ 21,99

Niet in voorraad

Fruit en Groenten Match - Set van 28

Fruit en Groenten Match - Set van 28

14 paar gladde en tactiele vierkante tegels van beuken-multiplex, aan elke zijde bedrukt met prachtige heldere fotografische afbeeldingen van echt fruit en groenten. De dikke tegels zijn gemakkelijk voor kleine handen vast te pakken, te draaien en om te draaien.

Deze veelzijdige set biedt eindeloze mogelijkheden om de kleurrijke wereld van groenten en fruit te verkennen en kan op verschillende manieren worden gebruikt:

Als een matching game - draai alle tegels naar boven en match de hele groente / fruit met de bijbehorende plakafbeelding.

Als een geheugenspel - draai alle tegels om en probeer te onthouden waar de bijpassende fruit- of groenteparen zich bevinden.

Voor het sorteren in voedselgroepen - op kleur, variëteit (fruit of groente), zaden / geen zaden, textuur, zoet / zuur / hartige smaak of gegroepeerd in volgorde van fruit- of groentegrootte.

Ideaal voor het bevorderen van discussies over gezond eten, hoe groenten en fruit worden geteeld en in welk klimaat ze het beste worden geteeld, welke favorieten zijn en welke nog niet zijn geprobeerd. Kinderen zullen genieten van spelen terwijl ze verschillende aspecten van leren ontwikkelen, waaronder beschrijvende taal, wiskundige taal, samen spelen, fijne motoriek, fantasierijk spelen en begrip van de wereld. Inclusief gids voor kleuridentificatie in 7 talen - klik hier om te bekijken .

Specificatie

  • Grootte: 70 x 70 x 10 mm. Pk28.
  • Leeftijd: geschikt vanaf 12 maanden.

Extra informatie: Fruit en Groenten Match - Set van 28

Artikelnummer 73404
Merk BlinQ
Leeftijd 1+
Gratis verzending Nee