Jumbo Gebogen 50 Stuks

Rollover Mouse To Zoom

€ 72,99

Niet in voorraad

Jumbo Gebogen 50 Stuks

Jumbo gebogen 50 stuks

Deze lichte en stevige bouwset is ideaal voor jonge kinderen, omdat de onderdelen gemakkelijk aan elkaar te koppelen en uit elkaar te halen zijn. De set bevat een mix van felgekleurde magnetische stevige staven en ballen, die op verschillende manieren aan elkaar plakken. Creëer en ontdek magnetisch plezier! Magnetische kracht zorgt voor creatief bouwen dat leuk en eenvoudig is.

Grote, gemakkelijk te hanteren stukken houden kleinere kinderen bezig en vermaakt. Supersterke magnetische verbindingen zorgen ervoor dat projecten niet uit elkaar vallen. Kleurrijke en getextureerde hengels dragen bij aan het plezier. Ze zijn uitzonderlijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ze helpen kinderen bij het opbouwen en verbeteren van hun kleur- en vormherkenningsvermogen, het gebruik van verbeeldingskracht, creatief denken en nog veel meer? dit alles terwijl je veel plezier beleeft aan het spelen en bouwen met de kleurrijke tegels. Het is ook een uitstekend speelgoed voor de band tussen ouder en kind. Spelen met kinderen bouwt een band op die voor altijd zal duren en laat de kinderen weten dat ze geliefd en gewaardeerd worden.

Dit is een set die in kleine groepen kan worden gebruikt om de verschillende eigenschappen van gebogen randvormen in 2D- of 3D-vormen uit te leggen en om de wiskundige woordenschat van kinderen te ontwikkelen. Meerdere sets kunnen worden gecombineerd om kinderen vertrouwd te maken met symmetrie, bochten, of om straal, diameter en omtrek visueel uit te leggen, evenals cirkels en halve cirkels, bogen en andere termen. Met deze set kunnen verschillende 3D-modellen worden gemaakt.

Door betrouwbaar plastic aan te nemen, is het niet giftig en licht van gewicht. Het is een traditioneel educatief speelgoed voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen kan het hun hersenen en logisch denkvermogen ontwikkelen. Voor volwassenen kan het hun druk na het werk verlichten. Het kan verschillende verschijningsvormen veranderen met levendige mobiliteitsknooppunten. Kleine dynamische en statische wrijvingscoëfficiënt zorgt voor een veilige en soepele rotatie. Veranderlijk en creatief. Je kunt er honderden vormen, figuren en modellen van maken.

De Magnetische bouwset is het perfecte cadeau/cadeau waar elk kind jarenlang van zal houden! Ze zijn helder, kleurrijk en vol tevredenheid. Zie hoe het zelfrespect van uw kind omhoog schiet als ze met succes een bal, vliegtuig, kat of andere modellen bouwen in het boekje of de modellen die ze bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Geweldig cadeau voor meisjes en jongens.

  • Creatief en hersenontwikkeling - Uw kind kan met deze magnetische bouwset en tegels 3D geometrische figuren maken terwijl ze spelen, waarbij het natuurlijk de principes van magneten herkent door de magnetische kracht te voelen.
  • Leermiddel ? Magnetische blokken is een leermiddel voor kinderen en verbetert mentale en fysieke vaardigheden. Magnetische blokken voor kinderen zijn goed voor de creativiteit van kinderen. Verbeter de wiskunde van uw kinderen met magnetische vormen voor kinderen, magnetische vierkanten en driehoeken, magnetisch blokspeelgoed.
  • Ideaal cadeau - Geschikt voor alle leeftijden (3+ en ouder) magnetische bouwstenen zijn de educatieve spellen voor jongens en het beste cadeau-speelgoed voor jongens en meisjes. Speelgoedbouwstenen kunnen speelgoedcadeaus voor meisjes zijn en de leuke activiteiten voor kinderen en het speelgoed dat je moet hebben.
  • Set bevat - een mengsel van felgekleurde magnetische stevige staven en ballen.
  • Creatief en hersenontwikkeling - Uw kind kan met deze magnetische bouwset geometrische figuren maken terwijl ze spelen, waarbij het natuurlijk de principes van magneten herkent door de magnetische kracht te voelen.

Extra informatie: Jumbo Gebogen 50 Stuks

Artikelnummer 50GAC
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee