Kids Square 5-in-1 activiteitentafel en 2 stoelen - Meerkleurig

Rollover Mouse To Zoom

€ 82,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Kids Square 5-in-1 activiteitentafel en 2 stoelen - Meerkleurig

Kids Square 5-in-1 activiteitentafel en 2 stoelen - Meerkleurig

Bekijk onze unieke 5-in-1 multifunctionele vierkante activiteitentafel en stoelenset. Als je niet veel ruimte hebt maar op zoek bent naar een kindermeubel waar je urenlang speelplezier van zult hebben, dan is deze set ideaal. Het bespaart ruimte en geeft je kind eindeloze speelmogelijkheden. Nog beter is de set geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De 5-in-1 multifunctionele vierkante activiteitentafel biedt tal van voordelen voor uw opgroeiende kind: het ontwikkelt de fijne en grove motoriek en verbetert de creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

Onze vierkante activiteitentafelset heeft een omkeerbaar tafelblad, waarvan één zijde glad is, wat uitstekend geschikt is voor uw kind om te eten, spelen, schrijven en huiswerk te maken. Draai het tafelblad om en er ontstaat een constructietafelblad dat ideaal is voor kleintjes die graag bouwen en creëren. Al onze constructietafelbladen zijn compatibel met de toonaangevende baksteenmerken, zodat uw kind het meeste uit deze vierkante activiteitentafel kan halen.

Het diepe tafelonderstel is zo ontworpen dat het geschikt is voor spelen met zand en water. Wordt ook geleverd met een handige plug, zodat het leegmaken en schoonmaken van de tafel een fluitje van een cent is. Als kinderen niet met zand of water spelen, is de basis geweldig voor extra opbergruimte.

Bovendien, met kinderen in de voorhoede van wat we doen, hebben we ervoor gezorgd dat dit product bestand is tegen de ontberingen van het dagelijkse spel - gemaakt van niet-giftige kunststoffen die duurzaam zijn en getest op stabiliteit en sterkte. Bovenal is de veiligheid van kinderen onze prioriteit. We hebben ervoor gezorgd dat het tafelblad kleine gaatjes heeft zodat kleine vingertjes het tafelblad veilig kunnen omdraaien. Alle hoeken zijn afgerond voor de veiligheid.

Specificaties:

  • Leeftijd 2+
  • Tafel: H450 x B510 x D540 mm
  • Stoelen: H440 x B300 x D250 mm
  • Zithoogte stoelen: 260 mm
  • Kan tot 15 kilo zand bevatten

Extra informatie: Kids Square 5-in-1 activiteitentafel en 2 stoelen - Meerkleurig

Artikelnummer 698UN
Merk Liberty House Toys
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee