Lichtgevende Zandbak

Rollover Mouse To Zoom

€ 469,90

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Lichtgevende Zandbak

Lichtgevende zandbak

Om te leren, te spelen en voor therapie Verven op de lichtgevende zandbak met griesmeel, rijst of maïsmeel is een heel bijzondere ervaring voor kinderen.

Het licht heeft een kalmerend effect - spelen met verschillende granen, schelpen en voorwerpen is een haptische ervaring en bevordert de fijne motoriek, concentratie en creativiteit. De mondmotoriek wordt getraind bij het blazen door een buis.

Je kunt op de plaat schilderen met pennen of borstels en verf. De lichtbak kan ook worden gebruikt om te ontspannen of als nachtlamp: selecteer eenvoudig een van de 16 lichtkleuren met de afstandsbediening, stel de gewenste helderheid in - of kies een van de 4 automatische kleurwisselprogramma's met een druk op de knop.

De snelheid van de kleurverandering is instelbaar. De rand rondom zorgt ervoor dat alles op het verlichte oppervlak blijft.

De zandbak sluit je eenvoudig aan op het stopcontact met de 180 cm lange stroomkabel en heeft een veilige 12 volt transformator. Energiebesparende en duurzame LED-verlichting, vermogen: 43,2 Watt.Belastbaar tot 70 kg.

Specificaties:

  • Materiaal:multiplex body met acrylaat ruit
  • Afmetingen:84 x 70, 18 cm hoog, hoogte plaat tot rand: 4 cm

Extra informatie: Lichtgevende Zandbak

Artikelnummer 110267
Merk PST
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee