Houtblokken Constructie Set

Rollover Mouse To Zoom

€ 59,99

Niet in voorraad

Houtblokken Constructie Set

Houtblokken Constructie Set

Onze Houtblokken Constructie Set bestaat uit 38 prachtig afgewerkte, maar niet behandelde stukken natuurlijk hout. Deze fantastische hout bouwset bestaat uit een verzameling van verschillende hout-soorten, waaronder Eucalyptus globulus, Azadirachta indica (wonderboom) en Combretum.

Als een veilig en creatief splinter-vrij product in verschillende vormen en maten, is dit geweldig in de klas om motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, ook ideaal voor sensorisch onderwijs en ergotherapeuten. Populair voor gebruik bij verschillende soorten rollenspel activiteiten, zowel binnen als buiten. LET OP: dit is geen speelgoed en is bedoeld in een educatieve omgeving om leeractiviteiten te ondersteunen.

Elk stuk wordt netjes op elkaar gestapeld en kan balanceren door het grove oppervlak van de stam. Deze kleine houten blokken en houtsneden zijn zorgvuldig gesneden om ruwe randen en splinters te voorkomen en zijn veilig voor zowel kinderen als volwassenen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Specificaties:

  • Inhoud: 38 ronde stapelbare stukken.
  • Verpakking: Kartonnen doos
  • Maat: Lengte: Variërend van: 1-18cm
  • Diameter: Variërend van: 1-9cm
  • Gewicht: 6,0 kg.

Extra informatie: Houtblokken Constructie Set

Artikelnummer LCS40
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee