Houtblokken Constructie Set

Rollover Mouse To Zoom

€ 68,95

Niet in voorraad

Houtblokken Constructie Set

Houtblokken Constructie Set

Playlearn Houten Houtblokken Bouwset bestaat uit 38 mooi afgewerkte, maar niet behandelde stukken natuurlijk hout. Deze fantastische Log Construction set bestaat uit een verzameling van verschillende houtsoorten, waaronder Eucalyptus globulus, Azadirachta indica en Combretum quadrangular.

Als een veilig en creatief splintervrij product dat in verschillende vormen en maten verkrijgbaar is, is dit geweldig in de klas om motorische vaardigheden en ruimtelijk bewustzijn te ontwikkelen, ook ideaal voor zintuiglijke opvoeding en ergotherapeuten. Populair voor gebruik bij verschillende soorten rollenspelactiviteiten, zowel binnen als buiten. LET OP: dit is geen speelgoed en is bedoeld in een educatieve omgeving om leeractiviteiten te ondersteunen.

Elk stuk is netjes op elkaar gestapeld en kan balanceren door het grove oppervlak van het blok. Deze kleine houten blokken en stukken hout zijn zorgvuldig gesneden om ruwe randen en splinters te voorkomen en zijn veilig voor zowel kinderen als volwassenen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

MAAT

  • VERPAKKING: 38 ronde Stapelbare stukken. | VERPAKKING: Kartonnen doos
  • MAAT: Lengte: Variërend van: 1-18cm | Diameter: Variërend van: 1-9cm | GEWICHT: 6,0 kg.

Extra informatie: Houtblokken Constructie Set

Artikelnummer LCS40
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee