Mama & Kind Juwelen: ketting India

Rollover Mouse To Zoom

Mama & Kind Juwelen: ketting India

Mama & Kind Juwelen: ketting India

Kleurrijke knuffel ketting met geluidjes,vrolijke vormen en spiegeltje geven afleiding en plezier voor de allerkleinsten en hun mama´s; tijdens voeden, verschonen, aankleden, een (auto)reis of in de wachtkamer. Ook geweldig om te dragen voor kleine meisjes. Met veilige kidsproof sluiting!

Tijdelijk geen verzendkosten!

Welke mama herkent het niet? Als je lieveling rustig en stil moet zijn, zijn rust en stilte ver te zoeken. Wat doe je in een overvolle wachtkamer of in de rij bij de bakker? Ter afleiding krijgt de kleine je zilveren armband, hippe kralenketting of sleutelbos. Praktisch maar niet ideaal en niet veilig. DUSHI ’bedacht daarom de Mama & Kind juwelen. een mooie knuffel ketting.

Een vrolijke oplossing voor, naar dure sieraden of designer oorbellen, graaiende handjes. 

De DUSHI Mama & Kind juwelen zijn zacht en verantwoord. Geen gevaar dus voor losse kraaltjes, scherpe randjes of uitstekende puntjes. De felle kleuren, grote figuren, zachte stofjes en afwisselende geluidjes boeien baby’s en peuters voor lange tijd. 

Resultaat; Geen stress tijdens een onderzoek bij de kinderarts of opgelaten gevoel bij de kassa van de supermarkt. Geeft afleiding  tijdens voeden, verschonen, aankleden, een (auto)reis of in de wachtkamer.

In de vorm van een knuffel ketting draag je hem om je nek, in de vorm van een armband heb je hem gemakkelijk bij je om aan je kindje te geven als veilig speeltje.

 

 

Over Dushi

In de 20e eeuw waren ouders, leraren en de maatschappij de opvoeders die het kind voortdurend in de rol van ‘leerling’ plaatste. De 21 eeuw is het tijdperk waarin ouders, leraren en de maatschappij zullen gaan leren van kinderen. Want kinderen beschikken over unieke kwaliteiten als: puurheid, onschuld, natuurlijke uitstraling, wijsheid en intuïtie. Zij weten als geen ander deze aangeboren eigenschappen in te zetten als bron van inspiratie en bezield leven.”

Ervin Laszlo - Je kunt de wereld veranderen

 

Hallo ik ben DUSHI!

DUSHI zit vol goede ideeën die wereld mooiervrolijker en vriendelijker maken. DUSHI bedenkt en ontwikkeld unieke concepten, producten, diensten en initiatieven. DUSHI onderneemt altijd volgens 4 pijlers welke getuigen van en uitdrukking geven aan haar eigen menselijke waarden.

 

De 4 pijlers van DUSHI zijn;

Liefde

wat zijn we zonder liefde voor jezelf en voor een ander.

Talent

volg en ontwikkel je talent, passie en creativiteit. Zo zul je de juiste richting vinden.

Wijsheid        

leren is meer dan 1 + 1 = 2. Onderzoek, wordt bewust. En doe er het goede mee.

Vreugde

 sta vreugdevol in het leven en denk positief. Dan is het leven mooier en gemakkelijker.

 

 

 

 

 

 

De concepten, producten, diensten en initiatieven van DUSHI geven plezier, uitdaging en stimulans. Met al haar activiteiten vind DUSHI het kind in ieder en zet daarmee bewustwording, plezier en balans in gang. Het kind is puur, vrij van invloeden en altijd zichzelf. Wie dus met regelmaat de wereld ervaart zoals een spelend kind doet, bouwt mee aan een mooiere wereld. Daarbij zijn onze kinderen ook letterlijk onze toekomst.

 

Het woord dushi is Antiliaans en betekent ‘schatje’. Maar DUSHI is meer dan schattig. Alles en iedereen kan DUSHI zijn; een persoon, een groep mensen, een verhaal, een gebeurtenis, een les of een boek. Ervaar je iets positiefs: Call it DUSHI!

 

DUSHI richt zich met haar activiteiten naar de principes van maatschappelijk commercieel ondernemen. Dit betekent dat DUSHI, naast het streven naar winst (profit), ook rekening houdt met het effect van haar activiteiten op het milieu (planet) en dat DUSHI daarnaast oog heeft voor alle menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Bij DUSHI gaat het om het vinden van de optimale balans tussen deze drie; profitplanetpeople.

 

Partners waarmee DUSHI samenwerkt, ondersteunen deze principes en ideeën actief. Dat geldt zowel voor de fabrieken waar de producten worden gemaakt, voor de distributeurs die onze diensten en producten verkopen als voor projecten en organisaties waaraan DUSHI op enige manier bijdraagt.

 

DUSHI daagt je uit. Doe mee! . Have a DUSHI day!

Extra informatie: Mama & Kind Juwelen: ketting India

Artikelnummer 02602
Merk Dushi
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Blijf op de hoogte van de voorraad

Laat uw email adres achter en u ontvangt een mail zodra dit product weer voorradig is.