Memory Bal 65 Cm, Een Bal Die Niet Wegrolt

Rollover Mouse To Zoom

€ 32,95

In voorraad Verzending binnen 5-7 dagen

Memory Bal 65 Cm, Een Bal Die Niet Wegrolt

Memory Bal 65 cm, een bal die niet wegrolt

Een nieuwe revolutionaire bal, de Memory Bal heeft een verzwaarde onderkant die voorkomt dat de bal gaat rollen.

Dus ideaal voor gebruik zowel thuis als in de sportschool. Tevens is deze bal voorzien van het bekende BRQ systeem (Burst Resistant Quality). Dit houdt in dat de bal geleidelijk aan leeg loopt, indien deze beschadigd raakt van buitenaf. Het Burst Resistant Quality systeem is werkzaam tot 120 kg lichaamsgewicht.

De Gymnic Memory Bal heeft een zacht, stroef en aangenaam oppervlak. De Memory Bal is veelzijdig in gebruik geschikt als bureaustoel of om oefeningen op te doen. U kunt de bal thuis en op uw werk als zitmeubel gebruiken of meenemen naar de sportschool.

Op een Memory Bal zitten is een actieve en dynamische vorm van zitten. Automatisch traint u uw evenwicht, houdings- en bewegingsgevoel en spiercoördinatie. Doordat u actief op een Memory Bal zit voorkomt u dat spieren verkrampen. Merkt u dat u gestrest bent en dat u zich verkrampt dan kunt u eenvoudig op de bal ontspannings- of bewegingsoefeningen doen.

De staffelkorting geldt op alle typen zit- oefenballen van 55, 65 en 75 cm.

U kunt dus een mix maken van verschillende soorten, kleuren en formaten ballen.

Welke type bal of welke maat bal heb ik nodig?

Klik hier voor de maattabel en informatie over welke type voor u het meest geschikt is.

Waarom zou u voor een Gymnic zitbal, oefenbal kiezen?

Gymnic zit- oefenballen zijn er in vele afmetingen, kleuren en met verschillende eigenschappen. Gymnic oefenballen hebben een goede stabiliteit en blijven mooi rond. Het is namelijk belangrijk bij de aanschaf van een oefenbal dat deze goede tegendruk geeft, mooi rond is, en dat je er niet te diep in zakt. De Gymnic producten worden in Italië gemaakt en zijn individueel getest voor ze de fabriek verlaten.

Het BRQ systeem

Het Burst Resistant Quality systeem is werkzaam tot 120 kg lichaamsgewicht. Het BRQ systeem zorgt ervoor dat de bal langzaam leeg loopt indien deze lek raakt door invloed van buitenaf.

Waarom kiezen voor producten van het merk Gymnic?

Omdat Gymnic betrouwbare kwaliteitsproducten zijn die al meer dan 50 jaar op de markt zijn en in meer dan 40 landen verkocht worden. De Gymnic producten voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen en zijn ftalaat- en latex-vrij.

Specificaties

  • Diameter: 65 cm
  • Kleur(en): grijs
  • Materiaal: PVC, latex- en ftalaatvrij
  • Maximaal (gebruikers) gewicht: 120 kg (300 kg machine getest)

Extra informatie: Memory Bal 65 Cm, Een Bal Die Niet Wegrolt

Artikelnummer 94.65
Merk BlinQ
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee