Mid-century Kid Prullenbakopslag - Kidkraft (15430)

Rollover Mouse To Zoom

€ 132,00

Niet in voorraad

Mid-century Kid Prullenbakopslag - Kidkraft (15430)

Mid-century Kid Prullenbakopslag - Kidkraft (15430)

Nu kunnen zelfs de meubels van uw kinderen samengaan met de rest van de stijl van uw huis met de toevoeging van de KidKraft Mid-Century Kid Collection - Kidkraft 15430.

Deze Mid-Century Kid Bin opslageenheid kan speelgoed, knuffels huisvestenen games in een aantrekkelijk, stevig formaat. Twee open gebieden bovenop zijn geweldig voor het stapelen in speelgoed terwijl het gemakkelijk toegankelijk blijft. Dubbele canvas opslagbakken hieronder zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed met kleinere stukken, zoals bouwstenen, of collecties zoals gegoten auto's of kleine beeldjes.

De gemakkelijk te begrijpen treklipjes maken het eenvoudig voor kinderen om te grijpen en te gaan. Wanneer het tijd is om op te ruimen, plaatsen ze gewoon alles terug in de bak en voeren ze terug naar de opslageenheid.

Strakke lijnen, afgeronde voeten en een geometrische print op de achterwand zijn een eerbetoon aan de populaire moderne designesthetiek uit het midden van de eeuw. Een platte bovenkant biedt een plank voor het weergeven van illustraties of zelfs extra speelgoed.

Heroverweeg de speelgoedorganisatie met de Mid-Century Kid Bin Storage Unit - een bijgewerkte, aantrekkelijke manier om rommel tot een minimum te beperken.

  • Leeftijdscategorie: 3+

Technical Information

  • Afmetingen: 23.62 "x 16.14" x 34.84 "
  • Materiaal: MDF, melamine, hout, kunststof, stof
  • Land van afkomst: China

Extra informatie: Mid-century Kid Prullenbakopslag - Kidkraft (15430)

Artikelnummer 15430
Merk Kidkraft
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee