Mid-century Kid Set Met Tafel en 2 Stoelen - Kidkraft (26195)

Rollover Mouse To Zoom

€ 139,00

Niet in voorraad

Mid-century Kid Set Met Tafel en 2 Stoelen - Kidkraft (26195)

Mid-century Kid Set Met Tafel en 2 Stoelen - Kidkraft (26195)

Het is belangrijk om kinderen de ruimte voor creativiteit te geven, zodat ze zelfstandigheid ontwikkelen. De KidKraft Mid-Century Kid set met tafel en 2 stoelen van Kidkraft 26195 voor kleuters heeft het perfecte formaat waarmee ze hun creativiteit kunnen ontdekken, terwijl het ook bij het design van je eigen interieur past.

Deze frisse set heeft afgeronde hoeken, hout in een natuurlijke look en gekleurde accenten als moderne update van een klassiek meubelstuk. De stoelen met gewelfde rugleuning vormen een comfortabele zitplek voor kleine lichamen. De ovale tafel beschikt over een op te tillen deksel in het midden waaronder een hangend netje bergruimte biedt.

Kinderen kunnen hierin bouwblokken, krijtjes en klein speelgoed binnen handbereik opbergen. Als ze klaar zijn met spelen, wordt alles gewoon terug in de bergruimte geveegd zodat het snel netjes is.

Met het gemakkelijke EZ Kraft Assembly™ is de montage een peulenschil. Met de Mid-Century Kid set met tafel en 2 stoelen voor kleuters als uitvalsbasis, ontdekken de kinderen bijzonder praktisch speelplezier.

  • Leeftijd: 3-6

Technical Information

  • Afmetingen (cm): Tafel: 78.79 x 51.23 x 47.78
  • Materiaal: Wood, MDF, Melamine, Mesh

Extra informatie: Mid-century Kid Set Met Tafel en 2 Stoelen - Kidkraft (26195)

Artikelnummer 26195
Merk Kidkraft
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee