Plafondlamp Cloud Xxl, Little Prince (Amazon Echo Compatibel)

Rollover Mouse To Zoom

€ 309,95

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Plafondlamp Cloud Xxl, Little Prince (Amazon Echo Compatibel)

Plafondlamp Cloud Xxl, Little Prince "Amazon Echo Compatibel"

Tijdloze plafondlamp KLEINER PRINZ - AMAZON ECHO COMPATIBLE - brengt de LED-sterrenhemel in de vorm van een wolk de kinderkamer in!

Deze liefdevol ontworpen kinderlamp is compatibel met Amazon Echo, met de ingebouwde WIFI-schakelaar van Sonoff kun je het licht regelen via Amazon's Echo / Dot (eWeLink Smart Home Fan Skill) of via de eWeLink APP met je smartphone. Er is verder geen smart home hardware nodig!

Alexa staat altijd aan uw zijde om uw algemeen wooncomfort te vergroten en deze lamp heel gemakkelijk te bedienen.

Een geweldige kinderlamp die voldoende licht biedt om te spelen of te leren. Als het tijd is voor de kleintjes om te gaan slapen, kan de hoofdverlichting van de kinderplafondlamp worden uitgeschakeld en gaan alleen de kleine leds branden. Mooi gerangschikt tussen de sterren, nodigen ze jonge en oude kinderen uit om te dromen.

De kleine led-lichtpunten geven de kinderkamer een rustgevende sfeer en wanneer je kind in slaap is gevallen kan de lamp dankzij ALEXA gemakkelijk worden uitgeschakeld zonder de kinderkamer binnen te gaan.

De body van deze kinderkamerlamp met hoogwaardige bedrukking over het gehele oppervlak is gemaakt van MDF en onbreekbaar polycarbonaat, zodat de voorgeschreven veiligheid in de kinderkamer in alle opzichten gegarandeerd is.

Zo helder als het licht van de kinderplafondlamp, kan deze prachtige slaaplamp voor kinderkamers ook op verschillende manieren in de omgeving worden geïntegreerd.

Of je nu op zoek bent naar kinderlampen voor meisjes / jongens of kinderkamerlampen voor baby's, met het altijd up-to-date KLEINER PRINZ motief is deze designlamp geschikt voor alle kinderkamers. Deze kinderlamp zorgt ook voor een gezellige sfeer in de babykamer.

Kenmerken
  • 5x E14 max. 25W (niet inbegrepen)
  • Extern dimbaar via huisinstallatie bij gebruik van dimbare lampen
  • Geschikt voor lampen van energieklassen A ++ tot E
  • De sterrenhemel bestaat uit 20 permanent geïnstalleerde leds met elk 0,18 watt

Extra informatie: Plafondlamp Cloud Xxl, Little Prince (Amazon Echo Compatibel)

Artikelnummer 766A
Merk Niermann Stand By
Leeftijd Nee
Gratis verzending Nee