Plafondlamp Lolo Lombardo "Compatibel met Amazon Echo"

Rollover Mouse To Zoom

€ 199,95

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Plafondlamp Lolo Lombardo "Compatibel met Amazon Echo"

Plafondlamp Lolo Lombardo "Compatibel met Amazon Echo"

Kleurrijke ronde LED-plafondlamp met veel kleurrijke olifanten brengt de LED-sterrenhemel in de kinderkamer, plus "Amazon Echo-compatibel"!

Deze liefdevol ontworpen kinderlamp is compatibel met Amazon Echo, met de ingebouwde WIFI-schakelaar van Sonoff kun je het licht regelen via Amazon's Echo / Dot (eWeLink Smart Home Fan Skill) of via de eWeLink APP met je smartphone. Er is verder geen smart home hardware nodig!

Een geweldige led kinderlamp die voldoende licht biedt om te spelen of te leren. Als het tijd is voor de kleintjes om te gaan slapen, kan de hoofdverlichting van de kinderplafondlamp worden uitgeschakeld en gaan alleen de kleine leds branden.

De kleine led-lichtpunten geven de kinderkamer een rustgevende sfeer en wanneer je kind in slaap is gevallen kan de lamp dankzij ALEXA gemakkelijk worden uitgeschakeld zonder de kinderkamer binnen te gaan.

Zo helder als het licht van de LED-kinderplafondlamp van MDF en onbreekbaar polycarbonaat, kan deze prachtige slaaplamp voor kinderkamers ook op verschillende manieren in de omgeving worden geïntegreerd.

Of je nu op zoek bent naar LED kinderlampen voor meisjes / jongens of kinderkamerlampen voor baby's, met het vrolijke LOLO LOMBARDO motief is deze design lamp geschikt voor alle kinderkamers. Deze kinderlamp zorgt ook voor een gezellige sfeer in de babykamer.

Kenmerken
  • Inclusief 5x E14 LED met 5 watt en 400 lumen 3000 Kelvin in warm wit
  • De LED-lamp wordt verkocht met LED-lampen van energieklasse A +
  • Gewogen verbruik 5 kWh / 1000 uur
  • Armatuur is geschikt voor lampen van energieklassen A ++ tot E
  • Dimbaar extern via huisinstallatie
  • De sterrenhemel bestaat uit 20 LED's met elk 0,18 watt
  • Armatuur bevat ingebouwde, niet-vervangbare LED-lampen

Extra informatie: Plafondlamp Lolo Lombardo "Compatibel met Amazon Echo"

Artikelnummer 763A
Merk Niermann Stand By
Leeftijd Nee
Gratis verzending Nee