Plafondlamp Wolk, Kleurrijke Bloemen (Compatibel Met Amazon Echo)

Rollover Mouse To Zoom

€ 179,95

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Plafondlamp Wolk, Kleurrijke Bloemen (Compatibel Met Amazon Echo)

Plafondlamp Wolk, Kleurrijke Bloemen "Compatibel Met Amazon Echo"

Een kleurrijke wolkvormige plafondlamp met veel kleurrijke bloemen brengt de LED-sterrenhemel in de kinderkamer, plus "Amazon Echo-compatibel"!

Deze liefdevol ontworpen kinderlamp is compatibel met Amazon Echo, met de ingebouwde WIFI-schakelaar van Sonoff kun je het licht regelen via Amazon's Echo / Dot (eWeLink Smart Home Fan Skill) of via de eWeLink APP met je smartphone. Er is verder geen smart home hardware nodig!

Alexa staat altijd aan uw zijde om uw algemeen wooncomfort te vergroten en deze lamp heel gemakkelijk te bedienen.

Een geweldige kinderlamp die voldoende licht biedt om te spelen of te leren. Als het tijd is voor de kleintjes om te gaan slapen, kan de hoofdverlichting van de kinderplafondlamp worden uitgeschakeld en gaan alleen de kleine leds branden. Mooi gerangschikt tussen de bloemen, nodigen ze kleine en grote kinderen uit om te dromen.

De kleine LED-lichtpunten geven de kinderkamer een rustgevende sfeer en wanneer je kind in slaap is gevallen, kan de lamp dankzij ALEXA gemakkelijk worden uitgeschakeld zonder de kinderkamer binnen te gaan.

De body van deze kinderkamerlamp is gemaakt van MDF en onbreekbaar polycarbonaat, zodat de voorgeschreven veiligheid in de kinderkamer in alle opzichten gegarandeerd is.

Zo helder als het licht van de kinderplafondlamp, kan deze prachtige slaaplamp voor kinderkamers ook op verschillende manieren in de omgeving worden geïntegreerd.

Of je nu op zoek bent naar kinderlampen voor meisjes of kinderkamerlampen voor baby's, met het vrolijke bloemmotief is deze designlamp geschikt voor alle kinderkamers. Deze kinderlamp zorgt ook voor een gezellige sfeer in de babykamer.

Kenmerken
  • 5x E14 max. 40W (niet inbegrepen)
  • geschikt voor AGL, ESL en LED
  • De sterrenhemel bestaat uit 20 permanent geïnstalleerde LED's met elk 0,18 watt

Extra informatie: Plafondlamp Wolk, Kleurrijke Bloemen (Compatibel Met Amazon Echo)

Artikelnummer 670A
Merk Niermann Stand By
Leeftijd Nee
Gratis verzending Nee