Free style pro white voetbaltafel (C049.003.00)

€ 589,99

In voorraad Verzending binnen 1-3 dagen

Free style pro white voetbaltafel (C049.003.00)

De Freestyle Pro White Voetbaltafel van Cougar is ideaal voor het hele gezin!

De Freestyle Pro White Voetbaltafel van Cougar is ideaal voor het hele gezin! Deze kwalitatief hoogstaande voetbaltafel is uitgevoerd met een metalen onderstel die zorgt voor een modern, fraai design, die in geen enkel interieur misstaat. De tafel zorgt gegarandeerd voor vele uren speelplezier, voor zowel jong als oud! Nodig familie en vrienden uit en organiseer een toernooitje voor maximale spanning.

De vier zwart metalen poten zijn voorzien van “leg levelers”, zodat er op elke ondergrond gespeeld worden. De poten worden versterkt door het metalen opbergrek onder de tafel, handig voor als je even geen ruimte hebt. Bovenop het metalen onderstel is een witte kast gemonteerd met 32mm dikke zijdes voorzien van een HPL toplaag. Aan de dikke solide speelstangen van Ø15,8 mm zitten 11 zwarte en 11 witte poppen bevestigd. De speelstangen zijn eenvoudig te bedienen door de PVC handvatten en nylon lagers. De silicagel bumpers houden de poppen op afstand van de wanden zodat deze niet beschadigd raken, zelfs bij hoge snelheden. Zorg ervoor dat de stangen soepel blijven door ze regelmatig in te spuiten met het meegeleverde smeermiddel.

Speelveld
Het speelveld heeft een donker grijze kleur met witte lijnen en heeft een oppervlakte van (LxB) 116,6 x 68 cm. Het veld is maar liefst 17mm dik en heeft HPL toplaag met een minimale helling in de hoeken zodat de bal niet zomaar stil komt te liggen. High Pressure Laminate (HPL) is een zeer sterk materiaal dat goed tegen krassen en hogere temperaturen kan. Het oppervlak is glad en niet poreus, waardoor het hygiënisch is en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor is HPL relatief onderhoudsvriendelijk.

De voetbaltafel wordt geleverd inclusief 4 luxe precisie ballen en smeermiddel. De Cougar Freestyle Pro White Voetbaltafel maakt onderdeel uit van de Cougar Pro lijn waardoor je maar liefst 5 jaar garantie krijgt!

Extra informatie: Free style pro white voetbaltafel (C049.003.00)

Artikelnummer C049.003.00
Merk Cougar
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee