Verlicht rugbybal voor tactiel zintuiglijk spel - Ribbels (Set 3)

Rollover Mouse To Zoom

€ 19,99

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

Verlicht rugbybal voor tactiel zintuiglijk spel - Ribbels (Set 3)

Sensory Kit - 3 geribbelde oplichtende rugbyballen

Onze exclusieve Sensory Ball Kits zijn een fantastische collectie tactiele sensorische ballen. Verwen je zintuigen met een verbazingwekkende reeks texturen, dichtheden, vormen, maten, gewichten, geluiden en kleuren, gebruik ze om te stuiteren, rollen, gooien, vangen, knijpen, uitrekken, jojo en schudden.

Onze Sensory Ball Collections bevorderen tactiel bewustzijn, visuele waarneming, hand-oogcoördinatie, motorische vaardigheden, concentratie, visuele tracking, focus, het overschrijden van de middellijn en manipulatie. Gebruik om games 'heen en weer' te spelen, om succes aan te moedigen, om te ontstressen, als fidgets en om discussie te openen. Deze kits zijn bedoeld voor zintuiglijk spel en toezicht is te allen tijde vereist. Onze Sensory Ball Kits zijn een boeiende collectie die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen en die keer op keer zal worden genoten.

De inhoud omvat : 3 Rugbyballen met oplichtende rugbyballen

Af en toe kunnen inhoud, kleuren en ontwerp variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad - vervangers hebben dezelfde waarde of meer.

LET OP : Toezicht wordt te allen tijde aanbevolen

Extra informatie: Verlicht rugbybal voor tactiel zintuiglijk spel - Ribbels (Set 3)

Artikelnummer SSLURB
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee