Set ronde tafel en stoelen voor kinderen

Rollover Mouse To Zoom

€ 82,95

Niet in voorraad

Set ronde tafel en stoelen voor kinderen

Set ronde tafel en stoelen voor kinderen

Maak kennis met onze ronde tafel en stoelen voor kinderen en is de perfecte aanvulling op elke kinderkamer of speelkamer.

Met hun eigen tafel- en stoelenset heeft uw kind geen steun nodig om op hun stoel te klimmen. Omdat de stoelen hoogtevriendelijk zijn voor kinderen, kunnen ze gemakkelijk zonder hulp opstaan ​​en op de stoelen gaan zitten - waardoor dit een ideale eerste tafel is als je peuter overstapt van een kinderstoel naar zijn eerste volwassen tafel.

Kleintjes houden ervan om hun eigen speelruimte te hebben en ouders zullen dol zijn op het esthetische ontwerp. Help je kind zijn onafhankelijkheid te ontdekken en zijn eigen speelruimte te creëren met een meubelstuk dat er geweldig uitziet en activiteiten aanmoedigt zoals schrijven, tekenen, knutselen, lezen en meer.

Het moderne ronde houten tafelblad is voorzien van een kindvriendelijk gelakt blad dat de tafel een hoogwaardige afwerking geeft en tevens beschermt tegen krassen. Het maakt de tafel ook gemakkelijk af te vegen en schoon te houden. Door de witte en natuurlijke houtkleur past deze tafel- en stoelenset perfect bij de inrichting van elke slaapkamer of speelkamer.

Onze ronde tafel en stoelen voor kinderen hebben ook slagvaste houten poten. Compleet geleverd met 2 stoelen zodat een vriend of broer of zus ook mee kan doen.

Specificaties:

  • Leeftijd 2+
  • Tafelafmetingen: H440 x B600 x D600 mm
  • Stoelen: H500 x B270 x D270 mm
  • Zithoogte: 260 mm

Extra informatie: Set ronde tafel en stoelen voor kinderen

Artikelnummer TF4915-N
Merk Liberty House Toys
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee