Print deze pagina

Speel Element Rups (Klok) - Beleduc)

Beschikbaarheid: In voorraad
Verzending binnen 1-3 dagen.

€ 99,95

Speel Element Rups Klok (Beleduc). Op speelse wijze worden kinderen bekend met het onderwerp tijd. De kleine wieltjes op het element laten de seizoenen en verschillende dagdelen zien.  • Afmetingen: 350 x 470 mm

  • Geschikt vanaf: 3 jaar

OF
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Rollover Mouse To Zoom

Productbeschrijving: Speel Element Rups (Klok) - Beleduc)

Speel Element Rups (Klok) - Beleduc)  • Afmetingen: 350 x 470 mm

  • Geschikt vanaf: 3 jaar


Speel Element Rups Klok (Beleduc)
Op speelse wijze worden kinderen bekend met het onderwerp tijd. De kleine wieltjes op het element laten de seizoenen en verschillende dagdelen zien.


Over Beleduc


Beleduc’s filosofie is “We believe children do not play to learn, children learn because they play”


Met hun assortiment houten spelletjes, puzzels, poppen en creatieve cadeau ideeën wil Beleduc het plezier aan samen spelen stimuleren en tegelijkertijd verschillende vaardigheden ontwikkelen, die een kind van 2 tot 7 jaar moet krijgen. En u uitnodigen de creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen.


In dit motto wil Beleduc leer- en leerspeelgoed ontwikkelen, die van een uitstekende kwaliteit zijn, speelplezier brengen en kinderen in de verschillende ontwikkelings-fasen stimuleren.


Kinderen hebben de toekomst en Beleduc wil haar bijdrage leveren, door kinderen speelgoed in handen te geven die de persoonlijkheids-en vaardigheids-ontwikkeling ondersteunt en hun tot creatieve en bewuste volwassenen laat groeien.


Bij de ontwikkeling van Beleduc’s artikelen wordt al op de behoeften van hun kleine klanten gelet en worden artikelen, voordat ze in productie genomen worden, door dagverblijven en kleuterscholen op functie, inhoud, speelplezier maar ook begrijpelijkheid van de instructies getest. Beleduc wil dat spelen ook plezier is.


Meer en meer wordt door Beleduc bij de productie op naleving van de meest strikte milieu eisen van de gebruikte materialen, oorsprong van het hout en de nieuwste internationale standaards voor veiligheid.

Extra informatie: Speel Element Rups (Klok) - Beleduc)

Merk Beleduc
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

OF