Speeltent Giraffe Nasha - Spirit of Air (9420)

Rollover Mouse To Zoom

€ 54,95

€ 29,95

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

Speeltent Giraffe Nasha - Spirit of Air (9420)

Speeltent Giraffe Nasha - Spirit of Air (9420)

Bijna alle kinderen houden van dieren; wel 98 procent! Giraffen zijn de hoogste landdieren. Een giraffe kan zomaar op de 1e verdieping in je slaapkamer kijken - zelfs zonder op zijn tenen te gaan staan! Een giraffe heeft een nek van 2 meter lange nek weegt ongeveer 600 kilo. Gelukkig is de speeltent giraffe wat lichter maar net zo leuk!

En eindelijk is het mogelijk dat je nu je eigen speeltent giraffe huisdier krijgt. En die heet Nasha!

Deze speeltent giraffe Nasha heeft onregelmatige, donkere vlekken die oranje, kastanjebruin, of bruin zwart zijn. Ze worden gescheiden door licht haar wit of crème van kleur. Met mooi weer natuurlijk lekker buiten en als we een echt Hollands koude of regenachtig dagje hebben zal deze tent voor uren speelplezier binnen zorgen. Deze leuke speeltent giraffe Nasha heeft voldoende ruimte voor twee of meer kinderen en is gemakkelijke toegankelijk. 

Het opzetten van de speeltent giraffe Nasha kan in een paar minuten. De hoofdstructuur knalt uit elkaar en de verticale steun zorgt voor een leuke omgeving om in te spelen waarin kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop kunnen laten!

Geleverd in een mooie draagtas voor eenvoudig opbergen.

 

Afmetingen Speeltent Giraffe Nasha: hoogte 170 cm breed 110 cm lengte 140

Extra informatie: Speeltent Giraffe Nasha - Spirit of Air (9420)

Artikelnummer 9420
Merk PST
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee