Step 2 2-in-1 Speelgoeddoos en Kunstdeksel, Bruin

Rollover Mouse To Zoom

€ 99,99

Niet in voorraad

Step 2 2-in-1 Speelgoeddoos en Kunstdeksel, Bruin

Stap 2 2-in-1 speelgoeddoos en kunstdeksel, bruin

De 2-in-1 speelgoeddoos en kunstdeksel - bruin voor stap2 maken het opruimen een fluitje van een cent voor uw kinderen. kleuters en peuters leren verantwoordelijkheid wanneer ze hun speelgoed in de kist stoppen en verbeteren hun artistieke vaardigheden terwijl ze op het tekenbord tekenen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw kleintjes te vragen hun slaapkamer of speelkamer schoon te maken.

Draagbaar Art Station

Verwijder het deksel van het kunstbord en een opbergbak om een ​​draagbaar kunststation voor je kleine artiest te maken! Als het stuk klaar is, plaats je het op het deksel van de speelgoeddoos met de meegeleverde clip.

Premium duurzaamheid

Deze speelgoeddoos is voorzien van een EverTough-constructie met stevig plastic om ervoor te zorgen dat hij jarenlang meegaat bij gebruik en normale slijtage.

Inbegrepen Art Clip

Kleintjes kunnen hun eigen speelgoedkist versieren door voltooide meesterwerken en posters op te hangen met de kunstclip. Bovendien is het een stimulans om het speelgoed netjes binnen te houden, zodat het deksel gesloten blijft om de kunst te laten zien!

2-in-1 ontwerp

Functioneel en praktisch, deze 2-in-1 speelgoeddoos doet zoveel, met 4,5 kubieke voet opbergruimte aan de binnenkant en een tekengebied voor creatieve geesten om te tekenen en te kleuren.

Taal + sociale vaardigheden

Rollenspel vereist dat kinderen verhalen vertellen terwijl ze scenario's verzinnen, en met anderen communiceren welke rol ze spelen. Elk nieuw speelgoed vergroot ook de woordenschat van een kind - door nieuwe werkwoorden te leren zoals "kleur" en "oppakken", of zelfstandige naamwoorden zoals "doos" en "clip".

Creativiteit + rollenspel

Creativiteit is het vermogen om buiten de gebaande paden te denken - en wat is een betere manier om deze vaardigheid aan te scherpen dan een kind een leeg canvas te geven om mee te spelen op een station! Het maken van nieuwe kunstwerken en het invullen van kleurboeken vereist dat kinderen creatief en met een open geest denken, ideeën op nieuwe manieren aan elkaar rijgen en creatieve oplossingen gebruiken om problemen op te lossen.

Fysieke + motorische vaardigheden

Het grijpen van een krijtje, het omslaan van een bladzijde in een boek of het stoppen van speelgoed in de doos vereist allemaal de fysieke behendigheid en coördinatie van een kind. Het vaak oefenen van deze bewegingen is een geweldige manier om motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie te verfijnen.

Achting + zelfexpressie

Als we kinderen aanmoedigen om kunst en handwerk te ontdekken, moedigen we ze aan om zich uit te drukken! Kunst biedt een unieke omgeving waar het veilig is om te experimenteren en te creëren, waar vragen worden gesteld en nieuwe ideeën worden gevierd. Regelmatige toegang tot dit soort omgevingen helpt kinderen zich zelfverzekerder en comfortabeler te voelen met hun creativiteit terwijl ze groeien.

  • Kleur: Bruinen
  • Artikelafmetingen L x B x H: 48,3 x 77,5 x 48,3 centimeter
  • Product gewicht : 10 pond

Extra informatie: Step 2 2-in-1 Speelgoeddoos en Kunstdeksel, Bruin

Artikelnummer 845599
Merk Step2
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee