Step2 2-in-1 Ford F-150 Raptor Kinderen rijden op duwwagen Rood

Rollover Mouse To Zoom

€ 174,99

Niet in voorraad

Step2 2-in-1 Ford F-150 Raptor Kinderen rijden op duwwagen Rood

Step2 2-in-1 Ford F-150 Raptor Kinderen rijden op duwwagen Rood

De roadtrips van het leven zijn leuker met deze stoere duwwagen! Bekijk het meegroei-met-mij-ontwerp dat de speeltijd verlengt door te beginnen als een duwwagen en over te gaan naar een door kinderen aangedreven vrachtwagen met de verwijdering van de vloerplaat en de handgreep. Bovendien zorgt de immer stevige harsconstructie ervoor dat de Raptor er altijd fris uitziet. Gemaakt in de VS van ons en geïmporteerde onderdelen.

Ford Raptor Details

De ruige grille en emblemen dragen de iconische Ford Raptor-naam. Elektronische geluiden bootsen ook een echte Raptor-truck na! De benodigde "AA" -batterijen zijn niet inbegrepen.

Opslagruimte

Neem hun favoriete drankjes mee voor onderweg met de ingegoten bekerhouders. Bovendien kunnen kinderen hun kostbare lading opbergen in de laadbak en onder de stoel.

Groei-met-mij-ontwerp

Breng de Raptor van een duwwagenmodel naar een door kinderen aangedreven vrachtwagen! Verwijder gewoon de vloerplaat zodat kleine voetjes de grond kunnen raken en berg de handgreep veilig op.

Fysieke + motorische vaardigheden

Het beheersen van het stuur, het toeteren en het openen en sluiten van de deuren helpen bij het ontwikkelen van grove en fijne motoriek. Zodra ze upgraden naar voetaangedreven auto's, leren kinderen tegelijkertijd duwen en sturen, terwijl ze hun beenspieren versterken terwijl ze bewegen.

Visuele + geheugenvaardigheden

Wanneer kinderen tijdens het rijden een obstakel ontdekken, zullen ze hun visuele ruimtelijke vaardigheden aanscherpen om erachter te komen hoe (en wanneer) ze de auto kunnen verplaatsen. Autotoestellen zorgen ook voor meer begrip van de ruimte en de objecten die zich erin bevinden, van hun lading tot hoe hun benen onder het stuur passen.

Zintuiglijke verkenning

Autoritten brengen kinderen naar buiten, waar ze nieuwe dingen kunnen aanraken, zien, ruiken en horen buiten hun normale routine. Door de beweging van de auto kunnen kinderen de wind in hun gezicht voelen wanneer ze snel worden geduwd, of het geluid van de wielen op verschillende oppervlakken horen.

Creativiteit + rollenspel

Wanneer kleine chauffeurs worden voortgeduwd of voortbewogen met kinderkracht, gaat hun fantasie de vrije loop! Moedig uw kind aan om zijn gedachten te delen terwijl ze het stuur vastpakken en doen alsof ze rijden, en laat ze uitleggen waarom ze toeteren of de deur openen.

  • Merk: Stap 2
  • Materiaal: Hars
  • product gewicht: 1 kilogram
  • Artikel Afmetingen LxBxH: 38 x 20,5 x 22 inch

Extra informatie: Step2 2-in-1 Ford F-150 Raptor Kinderen rijden op duwwagen Rood

Artikelnummer 483600
Merk Step2
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee