Sterrenhemel Plafond - Glasvezelsterrenplafond

Rollover Mouse To Zoom

€ 789,99

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Sterrenhemel Plafond - Glasvezelsterrenplafond

Sterrenhemel Plafond

Creëer een prachtig sterrenstelsel aan uw plafond met deze ongelooflijk effectieve glasvezelplafondset. Zodra dit product is geïnstalleerd, maakt het uw donkere sensorische kamer compleet. Bedien de kleuren met de afstandsbediening of laat hem door een kleur veranderende reeks scrollen om een ​​sterrennachtlichtshow te creëren.

Het is een decoratief verlichtingssysteem dat een nachtelijke hemel vol sterren of andere hemelobjecten simuleert en zo een visueel verbluffend en meeslepend effect creëert. 

Glasvezelplafondschermen worden vaak gebruikt voor esthetische en ontspanningsdoeleinden. Ze kunnen een ontspannen sfeer creëren in ruimtes zoals slaapkamers en spa's, of ze kunnen worden gebruikt om de bioscoopervaring in een thuisbioscoop om de sfeer te verbeteren. Ze zijn ook energiezuinig en duurzaam, waardoor ze een populaire keuze zijn voor verschillende verlichtingstoepassingen.

Professionele installatie vereist omdat de schijf met haken en touwtjes aan het plafond moet worden bevestigd. Armatuur en fittingen niet inbegrepen, aangezien elke monteur bepaalt hoe hij aan het plafond wordt bevestigd. Het glasvezelplafonddisplay bevat een lichtbron van 16 W en een afstandsbediening.

Specifications:

  • Maat : Diameter: 1,2 m.
  • Gebruik Visuele effecten
  • Gewicht: Ongeveer: 1,2 kg.

Extra informatie: Sterrenhemel Plafond - Glasvezelsterrenplafond

Artikelnummer SFOCD
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee