Tactiele Flitsende Ballen -Set van 4

Rollover Mouse To Zoom

€ 28,99

Niet in voorraad

Tactiele Flitsende Ballen -Set van 4

Tactiele flitsende ballen zijn speelgoedballen die zowel tactiele als visuele stimulatie bieden. Ze zijn ontworpen om de tastzin te prikkelen door verschillende texturen en vormen en om visuele interesse te wekken door flitsende of knipperende lichten die geactiveerd worden wanneer de bal beweegt of wanneer er druk op wordt uitgeoefend.

Deze ballen kunnen kinderen met sensorische verwerkingsstoornissen helpen om overweldigende visuele prikkels te verwerken, terwijl ze tegelijkertijd een aangename tactiele ervaring bieden. Ze kunnen worden gebruikt voor sensorisch spel, stimulatie en kalmering. Voor sommige kinderen kan het spelen met dergelijke ballen helpen om rustiger te worden en zich beter te concentreren.

Kinderen zullen dol zijn op spelen met deze sensorisch getextureerde ballen die oplichten en knipperen wanneer ze worden gestuiterd. Ideaal voor gebruik in een zintuiglijk gebied of voor werp- en vangspellen, omdat ze een comfortabel formaat hebben voor jonge kinderen om te hanteren. Elke bal heeft een andere oppervlaktestructuur voor nieuwsgierige handen om te verkennen.

4 heldere bollen: paars, roze, geel en helder, elk met een kleuren-LED die ongeveer. 1200 knippercycli.

Specificatie

  • 100mm. Pk4.
  • Leeftijd: Geschikt vanaf 12 maanden.

Extra informatie: Tactiele Flitsende Ballen -Set van 4

Artikelnummer 72207
Merk TickiT
Leeftijd 1+
Gratis verzending Nee