Tangle Textuur Junior

Rollover Mouse To Zoom

€ 7,99

Niet in voorraad

Tangle Textuur Junior

Tangle Textured Junior Tactiel Sensory Fidget Toy voor ADHD en autisme

De Tangle Original Textured is de perfecte Tangle voor zowel zintuiglijk als tactiel plezier. Het formaat, de heldere kleuren en de coole texturen maken deze Tangle de ideale keuze voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden.

Zijn magie in de beweging is perfect om de kracht van je creativiteit te benutten! Geschikt voor het trainen van motorische vaardigheden en stressverlichting.

Technisch gezien is een Tangle een reeks bochten van 90 graden, verbonden en in staat om bij elk gewricht te draaien.

Het heeft geen begin en geen einde, alleen een continue beweging, die bijna hypnotiserend is, aantrekkelijk voor de ogen, handen en hersenen verdraaien, draaien, voelen ... niemand kan een Tangle neerleggen! Het ontketent creativiteit, waardoor iedereen dwangmatig naar patronen en abstracties zoekt om zich uit te drukken.

Het is een uitstekende friemel en kan rusteloze kinderen helpen zich te concentreren en aandacht en concentratie te stimuleren door de geest en de handen bezig te houden. Een veilige afleidingstool om stress en frustratie te verminderen, ontspanning te bevorderen terwijl ze de verschillende texturen ervaren die hun gedachten afleiden van de afleidingen en geluiden van hun omgeving. Onze tangles passen allemaal in de palm van een hand, zijn ideaal in zakformaat en zijn er in verschillende versies. Geleverd in verschillende kleuren.

  • Leeftijd: 3 jaar +
  • Maat: 5/6/6 cm.
  • Gebruik: sensorisch
  • Gewicht : 30 gram.

Extra informatie: Tangle Textuur Junior

Artikelnummer STTEXJ
Merk BlinQ
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee