Ten Million Fireflies Tent

Rollover Mouse To Zoom

€ 545,95

Niet in voorraad

Ten Million Fireflies Tent

Ten Million Fireflies Tent

Ten Million Fireflies' 2-persoonstent

Niet alleen een mooi gezicht, deze

Elke tent is gebouwd om extreme weersomstandigheden te weerstaan met dezelfde specificaties als een expeditie tent. 100% waterdicht, sterk UV kleurvast en met een 'ademende ' binnenten. U zult de Original Explorer ruimer vinden dan de gemiddelde ander 2-persoons tent. Compleet met portaal voor modderige schoenen.

FieldCandy: “Stand out from the crowd with unique design, colour and creativity” (Made in England)

 

FieldCandy

Afmetingen:

 • Buitenmaat: 335cm (L) x 213cm (W) x 130cm (H)
 • Binnenmaat: 256cm (L) x 186cm (W) x 120cm (H)
 • Draagtas: 60cm (L) x 20cm (W) x 25cm (H)
 • Gewicht: 6.9 kg

 Kenmerken:

 • Klassiek ontwerp, gemaakt in Groot Brittanie
 • A-frame storm tent constructie; kan extreme weerscondities weerstaan
 • 100% polyester
 • Digitale print
 • Waterdicht tot minimaal 5000mm waterkolom
 • Brandvertragend naar Europese en Amerikaanse standaarden
 • Sterk UV kleurvast

 

Ritssluiting (heavy duty) industriële kwaliteit: FieldCandy gebruikt alleen ritssluitingen van topfabrikant YKK. De tentflap uit voorzien van een bijzonder robuuste ritssluiting van YKK met een grote lip zowel aan binnen- als de buitenkant. (beschermd door klittenband afdekking)

FieldCandy

Bevestigingspunt haringen: FieldCandy tenten hebben extra sterke - elastisch en verstelbare bevestigingspunten voor haringen. Zo krijgt u extra stabiliteit, veiligheid en zijn ontworpen om inzakken van het dak te voorkomen en het grondzeil blijft op zijn plaats. Storm scheerlijnen voor extra beschermnig in slecht weer zijn verkrijgbaar in het optionele accessoire pakket.

Extra sterke haringen: Veel sterker dan normale haringen en gemaakt van 'High tensile steel' de ze buigen niet zomaar wanneer u ze in harde ondergrond gebruikt. Als u wat extra of reserve haringen nodig heeft, neem dat het optionele accessoire pakket. Daarin zit ook een handige hamer en haringtrekker!

FieldCandy

 

Hoge kwaliteit, hoge sterkte maar licht gewicht tentpalen van aluminium - zilverkleurig uitgevoerd. U zult verbaasd zijn hoe makkelijk het is om de tentpalen op te zetten. Een klein beetje druk uitoefenen en u zet ze als vanzelf in elkaar. Heel slim! de tentpalen zijn sterker en lichter dan gebruikelijke tentpalen. 

FieldCandy

 

Ademende binnentent
Wanneer je ademt creeer je vocht en veel moderne tenten zijn gemaakt van kunststof dus dan kan het gebeuren dat het vocht niet weg kan. De binnentent van de FieldCandy Original Explorer is gemaakt van ademend polyester voor een droge en comfortabele nachtrust.

FieldCandy

 

Voldoende slaapruimte. Groter dan bij de meeste andere twee persoons tenten zorgt het lichte interieur zorgt voor een slaapopwekkende omgeving en een meer comfortabele nachtrust. Voorzien van een (gaas)raam voor ventilatie voor meer licht en een ophangpunt voor een lamp voor de gezellige donkere avonden!

En natuurlijk ook veilig. De binnentent is brandvertragend en voldoet aan de  EU en de VS CPAI-84 norm. Maar zorg er liever voor dat koken, open vuur, roken enz. plaats vindt op een veilige afstand van de tent.

FieldCandy

 

Afsluitbare opbergzakken. Geen tent kan 100% veilig zijn, maar de meeste dieven zijn opportunisten. U kunt het risico voor uw kostbaarheden verminderen door ze te bewaren in de zakken die op slot kunnen met de combinatie hangsloten die in het optionele accessoire pakket zitten.


Er zijn doorzichtige opbergvakken en een opbergvakje voor de mobiele telefoon / mp3-speler.

Extra informatie: Ten Million Fireflies Tent

Artikelnummer FC.OE.50.502.01
Merk FieldCandy
Leeftijd 6+
Gratis verzending Nee