Trein Ella Wagon Kinderen - Beleduc (23641)

Rollover Mouse To Zoom

€ 113,95

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Trein Ella Wagon Kinderen - Beleduc (23641)

Trein Ella Wagon Kinderen - Beleduc (23641)

  • Afmetingen: 475 x 395 mm
  • Geschikt vanaf: 3 jaar
  • 12 kinderen uit verschillende continenten en culturen zitten samen in één wagon.
  • Met behulp van de draaiende blokken kunnen de kinderfiguren correct dan wel in grappige combinaties gevormd worden. Dit zal de interesse in onbekende culturen wekken en het begrip ervoor verhogen evenals de verbeelding, creativiteit en rollenspel.
  • De wagon bevordert ook de motoriek en coördinatie van kinderen.
  • Kan worden uitgebreid met wagons:
    • tijd
    • reizen

 

Over Beleduc
Beleduc’s filosofie is “We believe children do not play to learn, children learn because they play”

Met hun assortiment houten spelletjes, puzzels, poppen en creatieve cadeau ideeën wil Beleduc het plezier aan samen spelen stimuleren en tegelijkertijd verschillende vaardigheden ontwikkelen, die een kind van 2 tot 7 jaar moet krijgen. En u uitnodigen de creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen.

In dit motto wil Beleduc leer- en leerspeelgoed ontwikkelen, die van een uitstekende kwaliteit zijn, speelplezier brengen en kinderen in de verschillende ontwikkelings-fasen stimuleren.

Kinderen hebben de toekomst en Beleduc wil haar bijdrage leveren, door kinderen speelgoed in handen te geven die de persoonlijkheids-en vaardigheids-ontwikkeling ondersteunt en hun tot creatieve en bewuste volwassenen laat groeien.

Bij de ontwikkeling van Beleduc’s artikelen wordt al op de behoeften van hun kleine klanten gelet en worden artikelen, voordat ze in productie genomen worden, door dagverblijven en kleuterscholen op functie, inhoud, speelplezier maar ook begrijpelijkheid van de instructies getest. Beleduc wil dat spelen ook plezier is.

Meer en meer wordt door Beleduc bij de productie op naleving van de meest strikte milieu eisen van de gebruikte materialen, oorsprong van het hout en de nieuwste internationale standaards voor veiligheid.

Extra informatie: Trein Ella Wagon Kinderen - Beleduc (23641)

Artikelnummer 23641
Merk Beleduc
Leeftijd 5+
Gratis verzending Nee