Verkleedkast en Kaptafel - Kidkraft (13040)

Rollover Mouse To Zoom

€ 320,95

Niet in voorraad

Verkleedkast en Kaptafel - Kidkraft (13040)

Verkleedkast en Kaptafel - Kidkraft (13040)

Met deze KidKraft Verkleedkast en Kaptafel wordt het nóg leuker voor kinderen om zich te verkleden als superheld, prinses of welk personage dan ook. Deze poppenhuisvormige kast is niet alleen bedoeld om kostuums, schoenen en accessoires in op te bergen, maar ook om gezichtsuitdrukkingen en rollenspellen te oefenen voor de spiegels.

Bewaar alles wat ze nodig hebben om te veranderen in hun fantasiepersonage op de verschillende planken. Er is genoeg ruimte om manden of bakken in de kast te zetten. Het bovenste, open gedeelte van de kast kan worden gebruikt om toverstokken, vlindervleugels of andere magische accessoires te bewaren. De haakjes aan de zijkant zijn handig voor last-minute extra's voor de outfits, zoals sjaals, kettingen of hoeden.

Achter de openslaande deur is nog meer opbergruimte te vinden. Hang alle kostuums op de roede, om ze vervolgens met fantasie tot leven te wekken. Er zijn schoenenvakken voor glitterhakken, snowboots of dansschoenen. Na de metamorfose kunnen de kinderen zichzelf bewonderen in de hoge ovale passpiegel aan de voorkant. Of ze kunnen hun outfit van dichtbij bekijken in de ronde spiegel aan de zijkant.

Ze kunnen zelfs op het meegeleverde stoeltje gaan zitten en sieraden omdoen of gezichtsglitter en gekleurde hairspray gebruiken. Als ze klaar zijn met spelen kunnen ze alles weer netjes opbergen. Met de schattige, handige Verkleedkast en Kaptafel leren kinderen niet alleen hun persoonlijkheid te verkennen, maar wennen ze ook aan de verantwoordelijkheid na het spelen alles weer op te ruimen.

Veel opbergruimte, toepasselijke details en leuke spiegels dragen bij aan de verkleedpartij. Zo leren kinderen niet alleen hun persoonlijkheid te verkennen, maar wennen ze ook aan de verantwoordelijkheid na het spelen alles weer netjes op zijn plek te zetten.

  • Leeftijd: 3-8

Technical Information

  • Afmetingen (cm): 116.08 x 41.15 x 131.83
  • Materiaal: MDF
  • Land van Herkomst: Vietnam

Extra informatie: Verkleedkast en Kaptafel - Kidkraft (13040)

Artikelnummer 13040
Merk Kidkraft
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee