Verzwaarde Deken Roze / Grijs Klein - 3 Kg

Rollover Mouse To Zoom

€ 107,99

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Verzwaarde Deken Roze / Grijs Klein - 3 Kg

Verzwaarde Deken Roze / Grijs Klein - 3 Kg

Deze grijze en roze verzwaarde deken van 3 kg en 90 x 100 cm helpt vaak mensen met autisme en de bijbehorende sensorische verwerkingsstoornis door een rustgevende, gewogen deken sensorische input te geven. Behalve voor een nacht, zijn deze verzwaringsdekens ook ideaal voor elke sensorische ruimte, klaslokaal of voor het kalmeren van gevoelige situaties in uw eigen huis.

Ze zijn een effectieve therapeutische oplossing die zintuiglijk zoekende kinderen en volwassenen helpt hun lichaam te kalmeren en een goede nachtrust te bevorderen. Het extra gewicht kan helpen om angst en stress te verlichten.

De verzwaringsdeken voor sensorische integratie is een deken met extra gewicht die proprioceptieve druk geeft op het hele lichaam. Het proprioceptieve systeem is het sensorische systeem van het lichaam, dat verantwoordelijk is voor de interne en externe signalen van het lichaam van spieren en gewrichten. Het juiste therapeutische effect gericht op dit systeem helpt om fysieke en emotionele stress te verlichten. Het gevoel van diepe druk helpt om te kalmeren. De verzwaringsdeken kan worden gebruikt als hulpmiddel voor aanpassing tijdens rust thuis, in onderwijs-, revalidatie- en medische centra.

Kenmerken :

 • Afmeting : 90 x 100 cm
 • Kleur : Grijs/Roze
 • Gebruik : sensorische integratie
 • Materiaal:? Gemaakt van zachte, voelbare veloursstof.
 • Gewicht : 3kg
 • Extra informatie: Verzwaarde Deken Roze / Grijs Klein - 3 Kg

  Artikelnummer WB3KGSP
  Merk BlinQ
  Leeftijd 3+
  Gratis verzending Nee