Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent - Garden Games (7096013)

Rollover Mouse To Zoom

€ 89,90

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent - Garden Games (7096013)

Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent - Garden Games (7096013)

 

Deze Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent van Garden Games is een fantastische speelplaats voor uw kind voor zowel binnen- als buitenshuis.


Deze Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent van Garden Games is gemaakt van katoen canvas, waterdicht en zeer sterk en duurzaam, Daarmee is deze Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent van Garden Games perfect geschikt voor de wilde buitenspelletje waar kinderen zo dol op zijn. Deze Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent is 190 cm hoog en heeft een diameter van 140 cm. De bijgeleverde 6 Houten palen passen precies in elkaar en zorgen dat de Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent van Garden Games stevig blijft staan, maar ook makkelijk op te zetten en af te breken is. Het canvas doek is bedrukt met een vrolijk, gekleurd ontwerp en heeft een Velcro kliittenbandsluiting, waarmee uw kind de 'deur' veilig en makkelijk dicht kan doen. 


De Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent van Garden Games kan door een volwassene binnen een half uur opgebouwd worden zonder het gebruik van gereedschap.

 

Productinformatie van de Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent van Garden Games:

hoogte 190 cm
diameter 140 cm
materiaal: Katoen Canvas
Velcro sluiting
Ontwerp: 'Bloemen & Vlinders'

Extra informatie: Wigwam Bloemen & Vlinder Speeltent - Garden Games (7096013)

Artikelnummer 7096013
Merk Plum
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee