Wilde Dieren Familie Match - Set van 28

Rollover Mouse To Zoom

€ 21,99

In voorraad Verzending binnen 7-14 dagen

Wilde Dieren Familie Match - Set van 28

Wilde Dieren Familie Match - Set van 28

14 paar gladde en tactiele vierkante tegels van beuken-multiplex, aan elke zijde bedrukt met duidelijke gedetailleerde fotografische afbeeldingen van echte wilde dieren en hun jongen. De dikke tegels zijn gemakkelijk voor kleine handen vast te pakken, te draaien en om te draaien.

Deze veelzijdige set biedt eindeloze mogelijkheden om het fascinerende dierenrijk te verkennen en kan op verschillende manieren worden gebruikt:

Als een bijpassend spel - draai alle tegels om en match het volwassen dier met de bijbehorende baby.

Als een geheugenspel - draai alle tegels om en probeer te onthouden waar de bijpassende paren van dierenfamilies zich bevinden.

Voor het sorteren in groepen - bijvoorbeeld op habitat, continent, huidtype (huid, vacht, haar of veren), of op grootte gesorteerd.

Ideaal voor het bevorderen van discussies over hoe en waar dieren leven, wat ze eten, die roofdieren zijn of hebben, welke gevaren de dieren voor elkaar, de omgeving of de mensheid ondervinden en de verschillen tussen de volwassenen en hun jongen. Kinderen zullen genieten van spelen terwijl ze verschillende aspecten van leren ontwikkelen, waaronder beschrijvende taal, wiskundige taal, samen spelen, fijne motoriek, fantasierijk spelen en begrip voor de wijdere wereld om hen heen. Inclusief gids voor kleuridentificatie in 7 talen - klik hier om te bekijken .

Specificatie

  • Grootte: 70 x 70 x 10 mm. Pk28.
  • Leeftijd: geschikt vanaf 12 maanden.

Extra informatie: Wilde Dieren Familie Match - Set van 28

Artikelnummer 73408
Merk BlinQ
Leeftijd 1+
Gratis verzending Nee