Babydraak Handpop

Rollover Mouse To Zoom

€ 59,95

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Babydraak Handpop

Babydraak Handpop

Wat een geweldige vondst! Een pluchen Babydraak handpop die niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook nog eens educatief waardevol. Het is fantastisch om te zien hoe speelgoed zoals deze handpop kan worden gebruikt om kinderen te onderwijzen over geschiedenis en paleontologie op een boeiende en interactieve manier.

Met deze handpop zouden kinderen niet alleen plezier hebben in het spelen en verzinnen van verhalen, maar ze zouden ook leren over het verleden en de wereld van de dinosaurussen. Door middel van rollenspel en poppenspel zouden ze de kans krijgen om zich in te leven in het leven van een Draak en te ontdekken hoe deze majestueuze wezens ooit de aarde bewoonden.

Daarnaast zou de handpop een geweldig hulpmiddel zijn voor educatieve lessen over dinosaurussen en prehistorische tijden. Door interactieve presentaties en demonstraties met de handpop kunnen kinderen kennismaken met de anatomie, levensstijl en habitat van de Draak, terwijl ze ook belangrijke concepten zoals evolutie en biodiversiteit verkennen.

Het gebruik van zo'n realistische handpop kan de verbeelding van kinderen echt prikkelen en hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan het leerproces. Het is geweldig om te zien hoe speelgoed kan worden getransformeerd tot krachtige educatieve hulpmiddelen die kinderen inspireren en hen helpen om te leren en te groeien op een speelse en boeiende manier.

specificatie

    • Lengte: 28 cm
    • breedte: 20 cm
    • hoogte: 22 cm

Extra informatie: Babydraak Handpop

Artikelnummer 2886
Merk PST
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee