Schommel-Nestschommel

per pagina

57 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

57 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Een houten schommel - nestschommel kopen

 

Eén van de eerste speeltoestellen

Kinderen zitten niet graag stil. Gevarieerd bewegingsaanbod helpt een brede motorische ontwikkeling. De schommel blijft één van de eerste toestellen waar een kind het liefst op speelt: de vrije vlucht blijft een belevenis. Houten schommels zijn er in soorten en maten: van babyschommel tot speeltoestel. De nestschommel is vinden onze klanten bijzonder leuke. De nestschommel is een Belgisch product van KBT. Dit bedrijf maakt voornamelijk speelgoed voor speelplaatsen. Dan kunt u nagaan hoe degelijk onze nestschommel is!

 

Houten schommels kopen voor kleine en grote kinderen

Voor baby’s begint het avontuur op de babyschommel. De babyschommel is veilig en in de eerste levensjaren kunnen de kleintjes er al veel plezier mee hebben. Voor grotere kinderen zijn houten schommels en welkome afleiding van computers en televisie. Per Sempre Toys heeft ook een heerlijke nestschommel of vogelnestschommel. Nestschommels voor thuis, waar uw kind met een vriendje of vriendinnetje samen kan schommelen. Maar Per Sempre Toys heeft ook nestschommels voor publieke ruimtes. En die zijn supersterk, veilig en hebben alle kwaliteits certificaten die nodig zijn.

 

Waar moet u op letten bij een nestschommel of schommel kopen?

Let voor u een schommel of nestschommel gaat kopen op stabiliteit van het frame, touw, haken en de plaats van de houten schommels. Kijk ook of de schommel - en natuurlijk het frame - het gewicht kan dragen van het kind of de kinderen die met de schommel gaat spelen.