Print deze pagina

Over Per Sempre Toys

Betekenis

Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" = Voor Altijd Speelgoed (duurzaam speelgoed, kwaliteit speelgoed, etc.).

 

Geschiedenis

Op 20 oktober 2010 is de online houten speelgoed winkel Per Sempre Toys opgericht. Hoge kwaliteit en uitstekende service, daar staat Per Sempre Toys voor. Maar ook voor goede doelen, zoals Villa Pardoes. 

Omdat de oprichters niet genoeg tijd konden besteden aan Per Sempre Toys, zochten zij in April 2012 een nieuwe eigenaar.

Omdat wij al jaren met speciale kinderen werkten (o.a. Down, autisme en hoog begaafd) en zo geleerd hadden dat het voor ouders van speciale kinderen vaak moeilijk is iets passends te vinden leek ons dit een uitgelezen kans. Immers een loopfiets is een leuk cadeau voor een 15 jarige met Down, maar de meeste loopfietsen zijn gericht op -4 jarigen en daarom niet berekend op het gewicht van een jong volwassene. Daarnaast is het vinden van passende cadeau's die ook leuk zijn om te geven voor de ouders vaak een probleem. Hetty zag in Per Sempre Toys een uitgelezen kans om voort te bouwen op Per Sempre Toys' filosofie van goede klantenservice, kwaliteit, scherpe prijzen en een passie om alle kinderen te helpen naast de bestaande doelgroep ook houten speelgoed online aan te bieden voor speciale kinderen.

 

Eigen voorraad en afhalen van bestellingen

Per Sempre Toys levert bijna alle produkten vanuit het eigen magazijn in Eindhoven. U kunt daar uw bestelling ook afhalen.

Magazijn Per Sempre Toys

 

Maatschappelijk betrokken

Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" zet zich ook in voor goede doelen, zo is een van deze doelen Villa Pardoes. Bij iedere aankoop doneert Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" 10% van de winst aan Villa Pardoes. Op deze manier steunen  alle klanten samen met Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" de Villa van Villa Pardoes.  Lees verder Villa Pardoes!

 

Veilig winkelen in de Webshop van Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel

Per Sempre Toys voldoet aan alle eisen die U mag verwachten van een webshop. Daarom draagt Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" ook het keurmerk "Webshop Keurmerk" dit keurmerk is uitgeroepen tot meest betrouwbaar en onafhankelijk.  Lees alles over dit keurmerk op de site van Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden en privcay verklaring vindt u hier.

 

Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" volgen?

Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel" is ook op vele manieren te volgen via Twitter en Facebook. Door ons te volgen blijft U op de hoogte van het laatste nieuws en al onze interessante houten speelgoed aanbiedingen.

 

Vrienden van Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel"

Villa Pardoes              Het goede doel van Per Sempre Toys "de houten speelgoed winkel"

 

Wilt u ook vrienden worden met Per Sempre Toys “de houten speelgoed winkel” neem dan gerust contact met ons op.