Accordeon

Er zijn geen producten in deze categorie of u moet inloggen om de producten te kunnen zien.

 

Een speelgoed accordeon voor kinderen?

Waar is dat nu voor nodig? Ouders bouwen een band met hun kinderen door muzikale geluiden en ritmische bewegingen. Kinderen ‘rijden paardje’ op de knie en we zingen of neuriën ze in slaap met slaapliedjes. Ouders wisten allang wat wetenschappers pas bewezen: kinderen genieten van muziek. Experts bewezen dat muziek meer doet dan plezier of slaap brengen. Het helpt hersencellen verbindingen te maken voor vrijwel iedere vorm van intelligentie.

 

Draagt een speelgoed accordeon bij aan de ontwikkeling?

Wanneer kinderen regelmatig muziek beoefenen in een passende omgeving brengt dat veel voordelen. Ze worden beter in uitspraaktaal en krijgen een beterebegripsvorming. Ook worden logicaemotionele en inzichtelijke vaardigheden ontwikkeld. Om maar niet te spreken van de motoriek door bewegen en dansen en het bespelen van eenvoudige muziekinstrumenten. En natuurlijk ontwikkelen ze een levenslange liefde voor muziek.

 

Droomt uw popsterretje om met speelgoed accordeon de volgende Jean Kraft te worden? Dat is toch super!!! De beste manier om op jonge leeftijd de liefde voor muziek te laten uiten is met een speelgoed accordeon!