Overige instrumenten

per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Overige Instrumenten

Speelgoed muziek instrumenten voor kinderen?

Waar is dat nu voor nodig? Ouders bouwen een band met hun kinderen door muzikale geluiden en ritmische bewegingen. Kinderen ‘rijden paardje’ op de knie en we zingen of neuriën ze in slaap met slaapliedjes. Ouders wisten allang wat wetenschappers pas bewezen: kinderen genieten van muziek. Experts bewezen dat muziek meer doet dan plezier of slaap brengen. Het helpt hersencellen verbindingen te maken voor vrijwel iedere vorm van intelligentie.

 

Draagt een speelgoed muziek instrument bij aan de ontwikkeling?

Wanneer kinderen regelmatig muziek beoefenen in een passende omgeving brengt dat veel voordelen. Ze worden beter in uitspraaktaal en krijgen een beterebegripsvorming. Ook worden logicaemotionele en inzichtelijke vaardigheden ontwikkeld. Om maar niet te spreken van de motoriek door bewegen en dansen en het bespelen van eenvoudige muziekinstrumenten. En natuurlijk ontwikkelen ze een levenslange liefde voor muziek.

 

Je kunt natuurlijk zelf een speelgoed muziek instrument maken. Droomt uw popsterretje om de volgende Eric Clapton te worden? Dat is toch super!!! De beste manier om op jonge leeftijd de liefde voor muziek te laten uiten is met een speelgoed instrument!