Speelgoed Opbergen (Kist, Kast, ed)

per pagina

40 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

40 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Veilig je speelgoed opbergen in een mooie speelgoedkist

Voor een kind is het speelgoed een ware schat. En een schat heeft een echte kist nodig om veilig in bewaard te worden! Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment mooie speelgoedkisten, stevige houten kisten waar elk kind zijn of haar speelgoed wel aan toevertrouwt. We hebben deze houten kist in verschillende kleuren en maten, strak afgewerkt of met een leuk thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo'n stoere piratenkist? Dat vind je eigen kleine piraatje gegarandeerd fantastisch.

Voor een speelgoedkist hout kiezen als gebruikt materiaal

Speelgoedkisten heb je in verschillende materialen. Het mooiste materiaal voor zo'n leuke kist is natuurlijk hout. Bij Per Sempre Toys is bijna al het speelgoed van hout gemaakt. Het is verantwoord materiaal dat van de hoogste kwaliteit, waarvan je zeker weet dat het lang mee zal gaan. Dat heb je zeker ook nodig bij een speelgoedkist. Kinderen gaan niet altijd even zachtzinnig om met hun speelgoed, en het is zonde als een houten speelgoedkist na een paar keer dichtslaan al kapot gaat. We verkopen houten speelgoedkisten van verschillende merken, zoals Kidkraft, Gepetto en PST. We hebben een houten speelgoedkist waar kinderen lekker op kunnen zitten als het deksel dicht is, maar ook een houten speelgoedkist die prima geruikt kan worden als onderwerp in een spannend avonturenverhaal. Het mooiste is nog wel dat u er bij Per Sempre Toys voor kunt kiezen om een speelgoedkist hout te laten personaliseren.

Een speelgoedkist bestellen bij Per Sempre Toys

De houten speelgoedkist die je bij ons kunt bestellen is helemaal veilig voor kleine kindervingers. Er zit een opening bij het deksel die groot genoeg is om ervoor te zorgen dat er geen vingers tussenkomen als het deksel opeens dichtklapt. Je ziet de verschillende soorten kist op onze website, waar je ook alle informatie kunt lezen over de afmetingen en het materiaal van de kist. Ook hebben we de kisten te koop in meerdere verschillende kleuren. Bestel een speelgoedkist hout in onze webshop, en je koopt niet alleen een mooi topproduct, maar je steunt ook Villa Pardoes. Dit mooie initiatief van de Efteling helpt ernstig zieke kinderen aan een onbezorgde vakantie.