Backyard Discovery Springboro All Cedar Wood Speelset Swing Set

Rollover Mouse To Zoom

€ 1.393,06

Niet in voorraad

Backyard Discovery Springboro All Cedar Wood Speelset Swing Set

Backyard Discovery Springboro All Cedar Wood Speelset Swing Set

De Springboro is geweldig! Er is een clubhuis op het 4 'hoge dek met erkers en zelfs een echte deur. Aan de voorkant laat een veranda iedereen genieten van een zonnige dag. De schommelbalk heeft twee riemschommels en een tweepersoonsglijder voor het wegzwaaien van de dag. En daaronder is de picknicktafel perfect om te ontspannen en te genieten van een koel drankje en er is een zandbak! Een standaard ladder brengt de kinderen naar het dek of ze kunnen de uitdagende apenstangen gebruiken. Onze 8 'snelle glijbaan ritst de kinderen weer terug naar de tuin. De Springboro is de plek om te spelen!

Kenmerken:

  • Een houten schommelset met een clubhuis met 2 riemschommels, een speeltuighulpstuk, een glijbaan, apenstangen en een zandbak
  • Verhoogd clubhuis met houten dak, deur en schapenvleesbalken voor de ramen. Er is ook een veranda aan de zijkant
  • Een picknicktafel voor vier personen onder het bovenste kinderfort. Er is ook een zandbak voor kinderen onder dit achtertuinfort
  • Twee standaard schommels voor schommels en een zweefvliegtuig voor twee personen. Een speeltuinglijbaan van 8 voet - superveilig maar snel!
  • Onze schommel met apenstang maakt deze speelset in de achtertuin leuk en uitdagend voor kinderen. Easy-up standaard ladder.

Extra informatie: Backyard Discovery Springboro All Cedar Wood Speelset Swing Set

Artikelnummer B0040014
Merk Axi
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee